lauantai 2. lokakuuta 2010

Tanssien

Tanssien elämä on ihanampaa. Luuraan juuri engelmannien tanssi täntien kanssa -ohjelmaa. Muuan konservatiivisen puolueen Ann Widdecombe, joka tunnetaan ministeriajoita lähtien räävääsuuna, tanssi todella kuin kanki.

Mitä sitten. Häntä vei puoli metriä pitempi ja puoli hehtoa kevyempi ammattilainen. Viihde on silloin aitoa, kun kansa viihtyy. Minusta on todella ihastuttavaa katsoa sellaisia ohjelmia, joissa ei hampaita kiristellä. Entinen ministerikin oli kuin oma itsensä.

Minusta tanssiohjelman ihastuttavaa nautintoa madaltaa vain se, että vähintäin puolet esiintyjistä ovat saman kanavan toimittajia. Jotenkin mietityttää se, miksi monikymenmiljoonaisen valtakunnan alueelta ei löydy uusia kykyjä.

Vähän olen katsonut Suomen kanaaliakin, mutta aina sielläkin keikkuvat samat kärsät. Ovatko katsojat valinneet näin? Onko ihmisillä heikko itsetunto, vai minkä vuoksi pitää seurata
samoja piireissä keikkuvia huumehörhöjä luukusta. Ihmettelen, mutta en ihaile.

Oikeassa elämässä on sentään vielä pari kolme juttua, ennen kuin pitää lähteä Paris Hiltonin reiteille. Oho, jaa notta kokista. Ihimettelen. Käräjillä puali vuatta pään silitystä. Joo, kaikki pontikan keittäjät lahtipenkkihin. Ku löytääsin vanhat vehkeni, rupiaas nokkumahan.. kotokeittööstä. Joo.


Seuraavaksi kirjoitan pohjammaaksi.

1 kommentti:

vilukissi kirjoitti...

Ei kait me täälä kotomaas mitään itte valita teeveehin, eiköhän noo paremmat, jokka valittoo.