torstai 7. lokakuuta 2010

Oikeen on

Kyllon oikeen, notta entinen lahajomatoon poliisi on pääsny Alakon hallitoneuvoston puheenjohtajaksi. Eiku ruutia persustahan.

Samaanen juippi ajoo Vöörillä melekee pualtatoistasataa ku tiäv varres oli maininta kahareksastakympistä. Lähes entinen poliisi tiäsi, notta nopeusmittarit voi olla kaliproomattomiaki. Jotta niinku virhehien maharollisuuret on poistettu tai non olemas.

Entisellä pollarilla ov vissihin ollu joskus ihan tiäten joku mittauslaites, joka räknää ihan toisellaasia asioota, mihinkä soon tarkootettu. Ei kyttä voi tiätää muutoon ja lähärättää asiaansa korkiampihin käsittelypaikkoohin.

Suamalaasen käytännön jäläkehen Petri saa iliman muuta erustamastansa puulaakista tuattehia omahan käyttöhönsä. Uskon, notta kaupallisen hyärykkehen ottaminen sotii oikeuskäytäntyä vastahan. Paitti notta, jos soon luantaaetu.

Sitte kansanerustaja Petri, lahajomatoon, lahajoja vissihin yritti antaa kunnon jätkä. Se ajaa taas vöörillä 138, ku johonaki tiäv varsilötköös lukoo 80. Mutta jos herra oliski silloos erustamansa firman tuattehis, mitä sitte. Ei mitää, seuraava potilas, kiitos.

Ei kommentteja: