keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Soukka maailima

Iliman lento-, juna- tai säkkilippua maailimaa voi nähärä. Avara maailima voi olla soukka, mutta siitä hualimati yllättävän erikoonen.

Vaikuttaas, nottei tästä saa kruisaalla pyärällä. Parahin kialtomerkki täs maas on ollu, nottei saa suksitella. Siinä kohoras maata on lunta varmahan kerran kymmenes vuares. Tällääsillä kialtomeerkiillä ei oo ihimishin mitää vaikutusta. Joka ainuan sivutiän aluus on plakaati, nottei saa ajella muuta ku paikallisliikennestä. Jos mä lähären tuallaasen tiän kautta noukkimahan kuivatettavia nokkoosia, son paikallisliikennestä.

Tämä on roskaloota. Tällääsen löytäminen täs maas on sattumaa tai suuren pongauksen tulos.

Tämä kirjoottava setä on eläänten kaveri. Istuun ainaki tunnin jonku kapakan terassilla ja lättänoukat tuli kyselemähän kukoot ja mistoot tullu. Kapakas ei ollu tarioolua.

Osaan oikianpualohoosesta suupiälestä jutella näirenkin kans.

Tämä on varmahan tämänvuatinen tulokas, ku uskalti tulla knoppimahan säärestä erilaasta oliota

Jos Lotos onnistaa, tua rati on mun tai toisten.

Yksin kapakas. Käsitän sen, ku ei ollu palavelua.

Mummiälestä on hiano pyärä. Son mun. Tuan portin takana peliästyyn perseettömäksi, ku kalastuskilipaalu loppuu haulikon ampuhun.

2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Ai kun oli ihania kuvia!! Täällä ei näy terasseilla kuin pikkutirpuusia ja sulla oli kavereina noin komeita isoja lintuja!! Onko vaikiaa pyäräällä, ku peljästyyt perseettömäksi? hahahahha....no, oot sitten vissihin saanu sen paranneltua, ku taas uskallat fillaroida ja istuksia lestalla vaiko seisaaltas ajat?

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Vilukisin kommenttihin en osaa muuta ku äänehen hymyyllä. Joo, ev viäläkää saata vastata kommenttihis, ku kroppaa tua hymy hytkyttää.