torstai 1. heinäkuuta 2010

Kiirus on, vai onko?

Kyllä mua ny taas jyrnii, ku saan leherestä lukia päin helevettiä kiriootettua pränttiä. Ev voi väärin kiriootettua juttua lukia pätkääkään suuttumati.

Ev voi käsittää, nottonko ns. toimittajilla niin kiirus, nottei ne kerkiä yhtään kattua omatekemänsä jutun perähän. Luin taas sontasiionista sellaasta, notta kuvittelen toimittajalta jäänehen peruskouluki käymäti.

Sen käsitän, notta voi tulla pilikkuvirhehiä ja väärin näppäälyjä. Sitä en ymmärrä, notta toimittaja viittii olla ottamati selevää kirioottamastansa asiasta. Toimittajan rooli pitääs olla selevittää kimeenikansalle asioota eikä sotkia niitä.

Jos mä ny perustaasin leheren, oon perustanukki muutaman kerran, panisin toimittajien kiriottamahan jotaki selekiää, ennenku rupiaasin toimittelemahan yhtää mitää kuupalakoosta.

Mikää ei voi olla rasittavampaa ku lukia leherestä kaikkien aammattitaojen ulukopualella olovan toimittapersoonan täyrellistä pupputuatantua. Vaikka itte kirioottelen ihan mitä sattuu, mun oma jutun lukeminen pirättää aina ensimmääsehen pilikkuvirheesehen.

Jos hitsarin pitää räkiä hyvää ja veren (vesi) pitävää saumaa, miksei toimittajilta enää vaarita yhtään mitään ammatillista osaamista. Käsitän kyllä, notta kesätoimittajilla ei välttämäti oo sellaasta kokemusta, notta huamaas sementin ja petoonin eron tai pyärän ja renkahan erilaasuuren. Joo.

Kyllä mua suututtaa, ku ammattitoimittajakki hakkaa näppäämiä ihan toisas silimin. Mainostamati sanon, notta hesaria on kiva lukia, ku siälä ov vain harvoon kiälellisiä mokia.

1 kommentti:

vilukissi kirjoitti...

Olet Täysin Oikeassa!!!!! Hyvin sanottu, että jos hitsarilta vaaditaan ammattitaioista saumaaa niin kyllä toimittajien tulisi olla ammattinsa osaavia ja tietoa saa aina hakea, jos sitä itseltä sillä hetkellä puuttuu. Tietämättömyys ei ola paha, mutta se on, jos sitä ei myönnä tai ei edes huomaa!!

Luin jostakin, että "on valitettavaa, että niin moni rattijuoppo joutuu kiinni" ... kirjoittaja tarkoitti aivan varmasti jotain aivan muuta!