perjantai 17. joulukuuta 2010

Uuutisia

On tosi erikoosta, notta talavella voi olla lunta maas. Pohojalaanen kansanlasku sanoo, jos juhannuksena on lunta katolla, siton maaski.

Katton varmahan asiaa Siperian näkökulumasta tai Bahamasaarien. Mua ottaa kupolihin, ku piänelläkää lumihilsehellä ei pääse mihinkään. On ollu joskus koron valinta sellaanen, nottei tiätty täälä sunnas olovan kaikki liikentehen uunokit.

Oon kehitelly kaikellaasia suajateitä lähimmälle metroasemalle. Peltojen halaki kruisaalevan reitin jouruun heivaamhan, ku tiänpäähän tuli lautasen kuva. Alatekstis kyllä luki, notta paikallinen liikennes on sallittua.

Mum miälestä liikenteheni on aina paikallista. Jos kurnutan riisikupillani lähiasemalle mitä ny reittiä ajellen, soon mum miälestä paikallisliikennestä. Jokku jyväjemmarit on pannu veräjänsä kiinni, ku on huamannu mun oikaasevan nelitasulla lehemänpaskoja väistellen.

Ymmärrän kyllä kovaa, notta kurmut ouroksuu kaikellaasta teknistä rähinää. Ähäkuti kuitenkin sille palomiähelle, joka laittoo pillit ja vilikut täysille, ku vanahan miähen sarat lehemät kuluki kautta tiän. Omistaja kuali ja tööttöölijä sai pään silitystä. Älä ny vaan viitti teherä tuallaasta toista kertaa.

Ei kommentteja: