torstai 16. joulukuuta 2010

Nirri irti

Mum miälestä maailimaa johtavien valtiooren koneestot käy kuumana, notta kuinka saataas nirri irti austraalialaaselta asiakirijojen paliastajalta. Ny on jo Obaman porukat saanu kolomen kruunun valtion syyttäjät pelastamahan tulevaa synkkää maailimaa.

Yleensä en käytä epämäärääsiä sanoja. Nyt kuitenki vituttaa tämä suuren maan vallankäyttö. Jos ne pystyy manipuloomahan ja tukkimahan ihimisen rahankäytön hallisnansa ollevien luattoyhtiöören välityksellä, silloon on invaasio ihimiskuntaa kohtahan tehty.

Mun muavikortin nurkas lukoo Visa. Ev voi paliahin käsin isoon maailiman touhuuhin yhtää mitää. Vituttaa vaan, ku oon taas kerran vääräs sakis. Otappa itte selevää. Kaikki korttiyhtiöt on paliastusilla loukatun maan hallinnas. Jos ei oo paperirahaa Obaman porukka sanoo, nottei käy muuten käys.

Kengurun hommat saa multa täyren tunnustuksen ja suuren kannustuksen.

Mitä sitte: ainaki persut vois ajaa sellaasta asiaa, notta tyälääset sais killinkinsä kätehen eikä mihinkään tiliillen. Vanhakataanen finanssia Suames hoitava pankkijäriestelmä ei huajuus yhtää.

3 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

voi mä muistan aijan, ku palakat hajettihin pankiista kuaris tyäpaikoolle...silloon liikku palio rahaa maanteillä...siihen ei pirä kyllä enää mennä...toki se tyällistääs lisää ihimisiä.

RH kirjoitti...

Olihan se kiva saada paperipussukassa raha kouraan ihan rahana, eikä vaan lappuna, jossa on numeroita, niinku nykysin. Mutta tosi on, että rosvot on lisääntyneet ja röyhkeämmäksi tulleet, ei niille passaa tilaisuuksia järjestämällä järjestää...

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Nykyaika antaas maharollisuuren ohittaa Visat ja kaikki Obaman hallittemat koneestot, jos niitä uskallettaas käyttää. Kukin vois imasta tilinsä vaikka joka päivä tyäpaikallansa vaikka Ylihärmän Säästöpankin antamalle kortille. En oo ihan varma, vaikka niiskin lukis Visa johonaki nurkas.