perjantai 10. joulukuuta 2010

Jynssäämähänkö?

Rakit tiputteloo tahallansa karvoja joka paikkahan. Mua rupiaa aina silloon tällöön ottamahan kupolihin villatukut laattiolla. Ei oo homma ainakaan siitä kiinni, nottei olisi imuria Neliä löytyy heti ja kahares ei tarvita eres minkäänlaasta pölypussuusta.

Kaikista hiliaasin on kuulemma tehotoon. Ei mum miälestä, mutta jonku toisen. Minen ymmärrä, minkä tären koirien karvat pitääs noukkia hirviällä metelillä, ku hiano surinaki piisaas. Mullon kellaris teollisuusimuri, mikä imöö ja pörrää oikee kunnolla. Siten saa huurattaa muun kotoväen läsnäolles. Kylloon noloon ja ahtahan välis näis asioosnani, ku on asintuntijoota.

Joskus tehtihin johonaki ulukomaas asiakastutkimus pölyn imuriista. Hiliaaset vekottimet oli kuulemma tehottomia. Valamistajaparaat joutuu lisäämähän värkiihinsä mölyä, notta hommat tapahtuus tehokkahammin ja pölyt lähtis vinkiää laattioolta.

Onhan se tiätysti jonku miälestä selevä asia, jos huutaa toisen korvahan, se kuuluu paremmin ku nupajaminen. Mun läskikorvat toimii kuitenki justihin päiv vastoon. Jos mulle huutaa kones tai ihiminen, päähän ottaa kipiää. Mun tuloo sanua, notta hermostun kaikellaasesta huutamisesta.

Moon onneksi ostellu vähillä rahoollani kaikellaasia kuulon suajaamia. Tällään sellaaset heti korvilleni, ku aavistan mölyä lähelläni. Ihimismölyt tuloo joskus niin nopiaa, notten oo aina keriinny tälläämähän minkäälaasia tuluppia kuuloreikihini.

Ei kommentteja: