keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Jos mä osaasin manata...

Kiruaasin päivälehtien nettisivut aika alinkohon. Mä haluaasin lukia uutisia, enkä kattella jonku voorttiauton uusimman mallin hyvyyttä. Mua ei kiinnosta pätkääkään minkään vellien eli mehujen eli minkään muunkaan tavaran paremmuus toisihin nähären eli niiren terveyvaikutukset.

Mä en tee nyt mitää netillä. Tuun helevetin kovahan ylikuntohon, ku mun pitää kiärtää tupa monehen kertahan, ennenku tämä viisas värkki suapuu toimittelemahan mun kans. Joo, katton kuinka tuksu on menny ja sitte taas menny, toisehen paikkahan, käräjäoikeutehen. En tosiaan katto tuksuja.

Mun antiikkikones rupes huilaamahan. Nyt tällä sitä vanahemmalla ei voi lukia lehtien sivuja hermostumati, ku leheris on niin raskassoutuusia kuvia. Jos osaas tupakinsavua kiskua niskaansa kohoren, vois olla aikaa orotella, jos tosiaan joku sivu aukees joskus.

Mullen yli kymmenen vuatta sitte yks oman kylän insinööri toimitteli, kuinka kuvat voi välttää. Em muista enää estua. Mä toliaalen näiren antiikkieni kans niin kauan, ku saan eres kuvat levyltä johonku taltehen. Jaa jotta ulukooselle levyasemalle. Meni tuhansia kuvia förbii, ku koira purotti pöyrältä sellaasen aseman. Tähän mennes kukaa ei oo pystyny ratkaasemahan vian arvootusta. Jotta sais niitä kuvia takaasinsa.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

On se kans yht perkelettä kaikkien koneitten kaa. Mullaki meinaa maal käyes palaa hermo samast asiast. Ny siel sentää on saatu netti pelaamaa, mut se on vielki hidas. Kesäks lupasvat onneks jo nopeemmaks...mut minävuonna, se ei selvinny.

Sun tarttee ny kaivaa jonku patjan sisält tukku seteleit ja käyä ostaas kunnon kone pöyälles. Tai sit hankit tällassen läppärin niiku mul o. Voi makoilla ja silti pääsee lukee plokei, niiku esim. ulukopohojalaasta höpinää... ;D

vilukissi kirjoitti...

moon siirrelly kuvia taltehen...mun kones on kans vanha ja samoonku käyttäjänsäkki, sakia aina välillä. Hitto ku valokuvakkaan oo enää oikioota paperikuvia...pitääs olla niin ahkera, notta heti teettääs kuviksi ja sit sais hävittää konehelta kuvat pois. Toki en oo kuvien kattelija ollenaan, mutta on se ny kiva kuitenki, notta tyttärenpoijasta on kuvia. Mulla on toki nopia yhteys. Ei voi valittaa.