maanantai 28. maaliskuuta 2011

Jerry levis

Mulle on vastemiälistä seurata uutisia, johona ei oo päätä eikä hännän pätkääkään. Vaikka on tupakkilaki aika väkevä, tiarootusvälinehistä saa sen käsityksen, notta toimittajat on ainaki koko aijan savuuttelemas.

Arvostan tosi korkialle uutuuksia, jokka on tasua Tauno palo, Jerry levis. Minkähän takia hömppä on menny uutisten erelle.

Orotan uutista johona toimitellahan siitä, notta miäs ajoo pualtatoista sataa sytehen. Orotan uutista, notta jonku autoolian ratti huamattihin olovan väärällä pualella autua. Orotan uutista, jotta joku kaali lähärätti joulukortit jo heinäkuus. Se olis uutinen, jos sanottaas, notta sikaframari kippas fyrrykyröön kirkonsillalta paskat kaitehen yli vetehen. Siitäkää ei ollu silloon mitää puhesta, ku se tapahtuu.

Pitää tästä ilimoottaantua jollekin seleviintymiskurssille. Ennen koulus oppetettihin ja hualtajat opetti totuuksia, sellaasia asioota, mikkä pitää ihimiskunnan pystys.

Mä huamaan, notta uutiskäyttäyminen on nykyysin tavattoman löyhää. Lähes kaikkien toimittajana ittiänsä pitävien pitääs lukia Antero Okkosen kiria toimittajan tyä. Niistä kaharesta osasta seleviääs pikkuusen kirioottavan ja taittajanki leherentekijän oikia rooli.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Totta turiset!
Silkkaa paskaa tulee vaa tuutist, siks en sit viitti ees avata. Toimittajatki on nii löyhäpäisii telkkaris nykyää, parii poikkeust lukuuottamati.