keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Kooli mikä kooli

En oo koskaan kolahtanu suru-uutisihin. Jos joku Lisbet Taylor lopetti ny justihin hengittämisen, mä voin teherä sen saman huamenna.

Molin silloon lomakeskukses, ku Romanian ittepäällikkö tapettihin. Molin silloon juaksemas jotaki turhanpäiväästä silloon ku Kennedy sai luarin ja kaksi päähänsä. Molin silloon Kuapion takaasen mäjen juures, ku ruattin tunnetuun poliitikko ammuttihin hengiltä.

Molin silloon Ahavenanmaalla, ku muuan Urho lopetti hengityksensä. Ja sitte ahavenamaan tällättihin lippua pualivartehen. Olin yks heraldiikan tiätäjä ja flagga purotettihin kokonansa alaha.

Ny on suru-uutisia tiaros. Libyan isä Mohammaid saa pian turpahansa. Liittoutunehet kansakunnat listii jätkän piänihin paloohin. Virkaa tekemättömän johtajan listimises ov varmahan tarkootuksensa. Joo, eihän Gaddafi oo haitannu enää vuasikausihin ketää.

Länsimaat on joo. Mä joskus ihimettelen nutturapäisten amerikkaalaasten miästen päätöksiä. Miksei nua kuvitellu viholloisen saa hasaata päinsä? Vois vain kerrata sitä, notta maailmanparantaja kalastaja Pentti Linkola sanoi joskus. Toimittaja tiarusti, mikä olisis yhteiskunnallisesti tärkeitä, kun viisi hukkuvaa pyrkii veneesesi.

Hakkaan kaikilta sormet poikki, jos tulevan veneeni laidalle. Mummiälestä selevää puhetta kantaa ottamati.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Epäilen että usalla on kyseessä tosi isot rahat noissa asebisneksissä ja aseiden toimivuus täytyy testata ja esitellä että saadaan kaupaksi eteenpäin ja mikäs se on kokeillessa,muiden maaperällä."Hyvän asian puolesta"...

Äijänkäppyrä kirjoitti...

oon anonyymi kas justihin samaa miältä. Ny en malta olla kertomati häjyt elokuvan saunan portahilla kerrottua. Kalevi Haapoja oli rosvopoikien isoisä siinä roolis.Isoisä sitte naukkaaloo Koskenkorvaa ja tuumaa rosvopoijillen: Kyllon menny maailima mallihinsa; nuaret flikat juaa viinaa ja aikuuset miähet syää salaattia.. Jotta joo. Mullon jääny palio Seppo Nikkarinki slougania elokuviista. En voi ku ihimetellä notta sais kattua nuata leffoja uurestansa. Parasta on notta, nauraa hötkötän jo ajatuksestaki.-