keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

sonsarit

Vähä ottaa pääkkylääsehen olla tekemisis sukukulaasten kans, jokka haluaa olla vihollisia mun kaa. Oov varmahan erikoonen ja siätämätöönki, mutten koskaa pahantahtoonen

Vanakin flikka sanoo prujut tänään, nuarimman kans on nuan ja näin. Ainut fiksu mun kannalta on Abi. Kyllä täs pitää kattella ittestä vikaa, ku akkanikaan ei oo vastannu yli satahan soittohoni Suames.

Yhtäkkiä ajateltuna saran puhelun kuittaaminen olokapään ravistamisella on halaveksuntaa, jos joku voi olla sellaasta.

Oon nähäny elämäsnäni paskiaasia palionki. Muv viäres ei oo sellaasta ollu enne. Ny on. Kusipää.

4 kommenttia:

RH kirjoitti...

Jos sen puhelin on varastettu???

Unknown kirjoitti...

Persetti et taas pyrkii noi suupielet ylöspäi, vaik kuin koittas pyristellä vastaa ja pitää ilmeen nyrpeenä.

Jospa sul on ollu väärä numero ku oot akalles soitellu. Oha siin sen puhelinnumeron ees se ulkomailt tarvittava +358... No on tiätty. Joskus se peilii kattomiin auttaa. Tulee töksäyteltyy pahemmi ku tarkottaakaa ja sit ei tu korjattuu sanomisiaa. Tai ei oo sisuu, korjata.
Mul on menny täält maaltaki toi ainokaine peili rikki. Siihekku kattoo, ni se sama vanha äijjä sielt vastaa kattoo ku kaupunkipeilistki. Kumma ku ei nykyää enää osata peileikä kunnol tehä.

Päjäilehä siel!

RH kirjoitti...

Mie ku katoin tänään töissä peiliin, sieltä katsoi vastaan Timo Soini.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Sanna. Mäki oon nähäny sen äijjän peilis monta kertaa. Viimmeeseksi äänestin sarasosasekunnilla hävinnyttä suksimiästä. Jos löyrän Vaasan entisestä läänistä jonku Soinin pualuehen jäsen, meen ylähä hyppien tälläämähän kruksini sen kohoralle. Saarakkala?