tiistai 8. maaliskuuta 2011

Puupalttoot tilauksehen

Ei voi olla totta. Sama näppynaamaanen teini oli tappaa mut ja rakkini mopollansa kahtehen otteesehen parin minuutin väliin. Viäläki syrän lyää tosi lujaa. Soitin hysteerisenä akalleniki, notta kuinka mä uskallan täältä kotia seilata.

Uikkariis ja kipparipairas taiteellu sankari tuli ensimmääsen kerran täysillä kotopihastansa ja me lennettihin isän ja äitinsä lämmöllä kasvattamahan puska-aitahan. Kuuntelin mihinkä ääni katuaa, muttoli niin suuria tupia ja puska-aitoja, jotten pystyny tarkkahan kuusaamahan.

Sitte me mennähän lelujen kans meeterin levyystä puistopolokua, jonka molemmis päis on isoot plakaatit, nottei sais ajella mopeerilla eikä eres polokupyärillä. Luulin nottoon prätköttimeltä turvas. Yhtäkkiä se tuloo milioonaa mua ja koiria vastahan puskan takaa.

Molemmin pualin oli sakia mettä, nottei meirän sakilla ollu enää toista väistämismahrollisuutta. Menin rakkieni etehen ja huhuroon täysillä, notta pirätä, mei maharuta hyppimähän sivuhun. Se mäläkki sai jarruutettua sen nöpönsä kaharenkymmenen sentin päähän kolahruksesta.

Sanoon sille kansaanväliselä kiälellä, nottoot takakroppas kohoralla oleva tuhkaluukku. Väänti nopiaa hanaa, ku pelekäs, jotta ny tuloo vanahalta paapalta kunnolla lättyhyn. Olis voinu tullakki, mutta kauhistunehis koiris oli kova homma pitää ne aloollansa.

Jos koira lompootteloo irtonaasena, se osaa väistää kaikellaasia uhumakaahajia. Ku koira on kiinni, son ihimisen eli taluttajansa vastuulla ja hallinnas. Koira ei voi silloon väistää kovinkaan monehen suuntahan. Moon ny kahtena päivänä havaannu, notta vanahaki äijä on nopia, ku se yrittää suajella omiansa, nuata ihastuttavia lelukoiria.

Tulin tukka pystys rakkahieni kans kotia. Naapurin nuari ja komia frouva oli tiäv varres ja ihimetteli mun tohinaani. Toimittelin sille stoorit ja nousi sitte silläki kiharat pystyhyn. Torettihin yhyres, notta kevät teettää tälläästä. Ny on pakko lenkkeellä vain tuala liäteskakan kyllästämillä pelloolla. Siinon se huano puali, notta kumpaanenkin sänkyihanuus piahtaroottoo siinä litkus.

Ei kommentteja: