maanantai 7. maaliskuuta 2011

Kolomet keuhkot puhalteloo k18

Justihin äsköön joku älykääpiö meinas tappaa pelliloorallansa mun ja mun kaks koiraani. Mun tappamises yhjteeskunta olis vain hyätynyny, mutta akalleni koirat on henki ja elämä.

Joku saatanan kiharatukkaanen teini päästää jollaki ikivanhalla koslallansa meitä kohoren millää lailla himmaamata, vaikka moltihin jo suajatiän pualivälis. Soon tosi, nottoon oppinu varomahan tosi lujaa liikentehen kusipäitä. Välimeren eteläpualohooset gaddafit on ihan perseestä ja sitte kotiäidit hyvänä kakkosena.

Millää en jaksa perustella miälipitehiäni ny. Moo saanu pelastetuksi rakkini milloon milläki lailla, mutta hengittämisen pirättämiset on ollu tuhannesaosasekunniista kiinni.. Tämänpäiväänen ei oo pahin. Hurtat oli samammittaases narus kumpaanenki ja ne tuli siävästi mun peräs, ku mä hyppäsin selekekä erellä jonku orapihilajapuskahan.

Jack Russeli, joka ei pahemmin kitaja kivuustansa, kolaji yhyren älykön auton alla. Kuski pirätti ojaamisen ja sanoo notta oho. Joku nutturapäänen piäniä kersoja baijerilaasella tyyränny lady joutuu pirättämähän ristookses ku oli ohikulukevaa trafiikkia.

Ei tainnu leiri eres huamata, jotta mä makasin konespellillä ja koiraan narut meni koslan aluutte. Koirat oli keriinny ohi vaaran, mutten mä. Oikiasti en käsitä, jotta Afrikas timanttivarkahis ollehien jäläkelääsillä on ehnemmän oikeuksia ja vähemmän velevollisuuksia ku vaikkapa kymmenillä tuhansilla emigrantiilla.

Joka maas ov varmahan sama tiato, notta paremmiilla nisuulla syätetyyllä turkistakkiisilla frouvilla on ihan omavalintaaset elämänohojeet niinku kiharatukkkaasilla poijillaki.

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

No silt kyl tuntuu...ja sit viel sossutantat oikee höösää niit. Meijjän kyläl on yks ryssänperkele, joka on jäänny monesti kii kännisajamisest ja useist muist rikoksist. Tollassille ei muutaku potku perseesee, lähettämiin takas maaha mist on tullu ja ikui porttikielto tän maan rajojessisää.
Perkele!

Unknown kirjoitti...

Viel tartti tulla sanoo, ku äske unohi, et MAAS MAAN TAVAL tai takas kotimaahas.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Liikenne täällä on hiivatin paljon turvallisempaa kuin kotimaassani. Täällä vain on väkeä kaksi kertaa enemmän kuin koko Suomessa ja koko maa on vain vanhan Vaasanläänin kokoinen. Väentiheys 16/333 ja varmaan autojentiheys samassa suhteessa.

En lähde liikenteen vuoksi täältä mihinkään. Porissa, Kankaanpäässä tai Seinäjoella olisin heti raato auton alla. Sattumuksista huolimatta liikenteessä täällä kunnioitetaan matalimpia.

vilukissi kirjoitti...

Kuulin kerran tarinan, ku yks rouva oli ihmetelly ku koiransa oli niin vastahakoonen tulemahan narun peräs...oli sitte kattonu taakseen ja narus oli ollu pelekkä raato...joku oli kahauttanu ylitte.

RH kirjoitti...

Onko teillä siellä minkäänlaista tieliikennelakia? Onko jalankulkijalla mitään oikeuksia, koirien kera tai ilman?

Täällä on nyt saanu varoa, kun on niin isot dyynit risteyksissäkin, ettei näe muita kulkijoita ennenku on nokka tiellä asti. Eikä oo takeita, että muut näkee itten, vaikka mulla olis etuajo-oikeus...

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Sanna ihimettelöö nottonko liikentehes lakia. On tosiaanki ja kovat onki. Täälei niitä palio nourateta eikä valavota.

Polokupyärääliät ja jalakapatikas kulukevat on täysin rauhootettua riistaa. Tuntuu ny varsin erikooselta, ku mullon tuarehia päiv vastaasia sattumuksia.

Jos autontyyrääjä teloo kävelijän tai pyäräälijän ei oo päänsilitystä tiaros. Ylehensä häkki heilahtaa. Liikennes on täyrellisesti kauhun tasapainua. Kukin nourattaa sääntöjä eli ei, mutta seuraamukset kyllä tiäretähän.