tiistai 16. marraskuuta 2010

salablogaajat

Ei voi moni asia ihimettyttää ja suututtaa enempää ku salablogaajat. Mä en näje järien häivää, jos joku on laittanu perseensä mun lukupöytähän, muttei anna lukia omia tuatoksiansa.

En tiätysti tajua pätkääkään koko blogimaailimasta. Minkä hiton takia kirioottaas eetterihin, jos asia on salaanen ja vain joirenki hemmojen luettavis. Mä tällään salaaset tuatokseni kiriootuspöytäni oikianpualohoosehen ylälootahan. Akka niitä sitte siältä kollaa, kuulemma iliman mustasukkaasuuttansa.

Mä en viäläkää tiärä, minkä tähären kiriootan blogiani ihan julukisesti. Onkohan taustalla joku esiintymisen viätti vai joku muu perverssio? Oon monta kertaa pirättäny julukisen kirioottelemisen ja siirtyny ylälootahani. Muutamat oikee hyvät ystäväni on saanu mun tänne takaasin uurestansa ja uurestansa.

8 kommenttia:

RH kirjoitti...

Eikö niitä perseitä saa millään heivattua ulos? Salaisen blogin pitäjä vois kyllä lukea lukemisensakin salaa...

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Sanna;mun tuutistani ei taira saara salapersustoja pois. Ja mitä sitte siinä, olkoon joku okuloimassa vailla interaktiivisuuttaan.

Minä olen varmaan ymmärtänyt hakoteille koko blogaajien maailman.

Moon Mamma kirjoitti...

Jos ny esimerkiksi mua tarkootat, nii blogini laatu on sellaane, notta sen sisältö kiinnostaa vaam mun ja lapseni sukulaasia. Eikä oikeen muille kuulukkaan. Sukulaaset on ympäri Suamia. Siksi eetteri.

Mutta voim mä sunki sinne lukijaksi lisätä jos ny välttämättä taharot. Tiärä häntä vaikka sukua olisikki. :)

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Oonan mamma; Taisin tarkoottaa justihin suaki. Mä en pahanpahuuttani kirioottanu. Mulle tämä blogimaailma on ollu terapeuttinen varaventtiili. Kun ihimiset on täälä jonkullaasella identiteetillä ja vastavuaroosuurella, silloon tykkään.

Jaa, jotta läheestäki sukua. Jotta niinku...

Moon Mamma kirjoitti...

Ymmärrän, enkä pannukkaan pahakseni. Muv varaventtiili on täs osoottehes, nuan niinkun vastavuaroosuuren nimis: www.ompsulaompsa.suntuubi.com.

En enää sitä tosin kirijoota, mutta lue ny, kummä aion kurkkia sun kirijootuksia vastaasureskin.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

En päässyt koskaan ompsulompsan läheisyyten. Olisin halunnut, mutta näppäintaitoni on esteellinen.Olen penttihs@gmail.com

Moon Mamma kirjoitti...

Kokeele ny. Laitoon kutsun.

jaana kirjoitti...

Ymmärrän. Minäkin olin julkibloggaaja, mutta sitten joku valopää päätti että hänestä on kiva uhkailla minua ja perhettäni (verbaalisesti), joten siirryin salasanan taakse. Minulla on toki julkiblogini, jonka kautta halukkaat pääsevät salablogiini, jota kirjoitan lähinnä ystävien ja sukulaisten vuoksi. Suomeen kun on matkaa. Niin ja on se minulle henkireikäkin..;)