maanantai 29. marraskuuta 2010

Liikesirea tuli ny

Amerikkalaasmiäs on saanu rekeisteröötyä kuun ja isoon tukun planeetoja omistuksehensa ja justihin luin uutisista, notta enspanjaanen nainen on saanu julukisen notaarin vahavistuksella auringon käyttöoikeuret ittellensä.

Ku Pohojammaalla ja Ameriikas on suuret toleranssit, mä meinaan rekisteröörä tämän pikkuusen planeetan pilivet ittelleni. Tuallaasen omaasuuren vahtiminen ja laskuttaminen sen turmelemisesta on palio helepompaa, ku nuaren onnettommien kuun ja auringon käyttöoikeuksien omistajien hommat.

Auringollahan voi kuka vaan salaa kärventää nahkaansa ja on suuri imes, jos tuasta rikoksesta kärähtää lakitupahan. En ny oo ihan varma siitä kuun käytöstä, mutta harva sinne ov viälä teheny jalaanjäkiä. Jos käyttörikos on laajennettu kuuhullujen uluvomisehen puusta, tuallaasen krimaaliteon tekijän laiv vahti saa kuuntelemalla vastaamahan teoostansa. Mutta, jos kuuhullu on kiaro ja kiipee puuhun, muttei uluvo, liikestoiminta ei silloon tuata.

Kehun ny omaa ireaani. Munhan ei tartte pilivien tärvämisehen teherä eres mitää uusia vakloohommia. Senku kattelen netistä säätiatoja ja lentokonehien aikatauluja. Pikkuusen ynnälaskua ja eiku laskuja postihin. Ajattelin ensin ihan itte hoitaa hommaa, mutta ku hynää rupiaa tulohon syrpyskopallisia, palakkaan tiätysti väkiä omaasuuteni vaalimisehen ja sen tärväämisestä laskuttamahan.

Moon ajatellu olla aika lailla kohtuullinen laskutuksesnani , vaikkei kilipaalua varmahan tuukkaa. Ainahan soon nähty jotta ylihinnoottelulla viisahat keksii aina jonkullaasia kiartoteitä vastuunsä välttämisehen. Niinku täs tapaukses, notta ruvettaas ajelemahan niin matalaatti, notta pilivet pysyy tärvääntymättöminä. Ja vois ylilaskutukses olla seki vaara, notta yhtiöt jättääs sakialla kelillä koko vehkehensä maahan.

Mummiälestä kertapuhkaasun arvo vois olla tuallaanen tonnuunen. Moon sev verran höveli, notta voisin antaa paliousalennuksiaki, jos pitää pirättää johonaki väliasemalla ja särkiä uurestansa mun omaasuutta. Yhyren välilakun alennettu puhkooma vois olla viiskymmppiä halapee ku perushinta. Notta mun ynnööpään jäläkehen välilaskun vahinkohinta olis vaivaaset tonni yhyreksänsataa.

Ei kommentteja: