maanantai 5. lokakuuta 2009

Taukovoimistelua

Kerraasti mennesnäni verotoimistohon, oventakana oli käytävä täynnä hikisiä mammoja kaihias jumpan tohkehes. Ny tua jalo virkistääntymismuato on otettu käyttöhön lentonehiski.

Intialaanen kones oli lähteny jostaki toisesta turpaanipäiren maasta ja oli matkalla Intian pääkaupunkihin. Joku henkilökunnasta, arvatenki miäs, oli ruvennu lähentelemähän lentoemua. Siitä suuttuu toiset henkilökunnan jäsenet ja matkustajat. Eihän tuallaanen passaa.

Hiplaamisesta lähti liikkeelle hirmuunen ottahanlyäntikisa, johona tiätysti oli koko henkilökunta ja niin moni matkustaja ku vaan siihen mahtuu. Sata oli kuulemma matkustajia kaikkinensa. Eiku autopilotti päälle ja ohojaamo tyhyjäksi, ku kerta oli tervehellistä liikuntaa peremmällä, tuumasivat kapteeni ja perämiäski.

Joku konehen tyyrääjistä otti jostaki nokkihinsa ja uhkas viärä konehen johonki toisehen maahan. Uutinen ei paliasta, jotta eikö tua pilotti ulettunu lyämähän tarpeheksi siinä hässäkäs, vai oliko se nuupahtanu jonkun muun asian tähären.

Ny lentoyhtiö epäälöö henkilökunnan osallistunehen joukkotappeluhun ja pari tyyppiä on kuulemma jätetty tutkimusten aijjaksi kentällen. Ei siinä ahtaures kuitenkaa mitää kunnon tappelua oo voitu saara aikahan, ku vain pari lentotyäläästä oli vähä nirhaantunu tuas ottelus. Kunnon tappelushan tuloo vähintään mustia silimiä, muttei oo nuasta intialaasista näköjänsä muuta ku nuhajaamisehen.

Oon kauan jo ihimetelly, kuinka ne konehen tyyrääjät pysyy tunti tolokulla hereellä huumaavas metelis. Ny intialaaset aukaasi pään kunnon taukovoimistelulle. Ei tuallaasen nujakoonnin jälähen varmahan nukuta hetkehen.

2 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

paras pitää jalat massa

vilukissi kirjoitti...

Olipas tempaus. Paree munkin miälestä pysyä täälä ja fillarinsa viäres. Ottahanlyäntikilipaalu ei oo koskaan mistään kotoosin. Syynä ei oo yksistään se, notten uletu ketään ottahan.