torstai 29. lokakuuta 2009

Muikiaa

Torstakina piti kuuhaalla peräs verettävien tai ajettavien mökkien messuulla. Ihimettelin jollaki omintakeesella murtehellani, notta minkä tähäre nuas matkakoroos pitää olla hirviä varasto takalistoolla jataki kuliettamista varte. Niinku vaikka mumman kulietuksehen.

Vähä oli imeheni, jotta pitääskö kaikki kristalliset kattokruunukki saara reisuföliyhyn. Ainaki kymmeneltä kravettiäijältä asiaa tiarustin. Muka vastasvat, ku oli koppitehtahan töis. Kukaa ei pystyny tyyryttämähän mun tiaronjanuani.

Johonku koslahan lykättihin kuvittehellisesti Smarttia. Sellaasta parin istuumen pirssiä. Otaksun nottoon vääräs aprikooresnani järien juaksua tehtaaliooren kohoralla. Voi olla niinki, notton mun järien juaksu jääny kehituksen jalakoohin.

Tosi hiano on läpsyttää kehityksen kelekas kumminki.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vai sellaasilla messuulla solit vattujen poimimisen jäläkihin. Minen oo tainnu nähräkkään nuan isoja mihinään. Kerran näjin Juthbackan rompetorilla aivan ihastuttavia vanhanaikaasia ja uurelleen entisöötyjä asuntovaunuja! Noli kyllä sitten lutuusia, pyäriöötä ja sellaasia, joihin ei taatusti mahtunu kattokruunua taikka anoppia. Sellaasen molisin halunnu. En kyllä jaksaasi vetää sitä fillarin peräsnäni. Huakaus.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Sellaasen kärryn vetäminen vaatii voimia. Ilimankos mäki oon valakannu niin isoon ja väkevänvän akan, nottei oo tarvinnu taloohin rattoria hommata.

Anonyymi kirjoitti...

Torstaiha oli se päivä ku sinne karavaanimessuulle pääsi akat ilimatteeksi, nii kai sulla oli se parempi pualiskas mukana?
Siitä Smarttitallista sais mukavasti rakennettua lastenhuaneen tai koirankopin, olis jotaki hyätyä siitäki takakopperosta.