tiistai 27. lokakuuta 2009

Tähkää

En oo kuvitellukkaa, notta rupiaasin fanittamahan jotaki rautakitaralankaporukkaa. Nyv vain on nii, notta oon ihan fletkooksis Lauri Tähkän Elonkeriuusehen. Mullei oo viälä sen uutta kiakkua, mutta kaikki vanahemmat on. Tiätysti Ikean kirihyllys on laitilaasen runoolian Heli Laaksosen kiria Teuvan älykööstä.

En oo nähäny teuvalaasia kärestäni, notta muistaasin. Lauri Tähkä eli Jarkko Suo oli aikanansa pohojammaan parahia suksittelijoota. Ollahan voitu olla joskus samoos koitoksis. Ja ku Late vetää maraaki silloon ku ei hoilaa, oov voinu olla sellaasiski tramppoos saman kellon jäläkehen.

Ei oo nähären menny urinaalia teuvalaasten päihin. Kovin on porukka myätämiälinen ja nöyrä ihaaliootansa kohtahan. Oon päässy tällääsehen käsityksehen monen aakkaan leheren jutun jäläkehen.

Koko Elonkeriuun tähti on viulisti Johanna Koivu. On hiano taktinen veto, notta Johanna hinkkaa fioliansa Laten varios. Kyllä teköö teuvalaaset hyvää jäläkiä, jotei tihijäs asuvat paremmilla evähillä syätetyt välttämäti kässää.

Uskoosin, nottei tartte teuvalaasten ruveta matkimahan jotaki yleeskiältä suasiosnansa. Joku Him tai Rasmus vääntää ulukomaaksi, jos saattuu porukat olemahan selevin päin. Voishan teuvalaaset tiätysti ruveta hoilaamahan Vöörin kalapääksi tai tanttumiästen skotlanniksi.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kuinka Tähkää jaksaa kuunnella, samalaista luritusta joka ikinen laulu...sori

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Kuunteleppas Kaija Koota ja tangomarkkinooren hirmuja. Huamaat, notton sulla korvas ruvella. Anonyymi on ny kares toisen suasiosta, ku tuntoo ittensä jätökseksi, hyvistä pyrkimyksistänsä hualimati.

Anonyymi kirjoitti...

Eipä tarvitse tälle sivustolle enää tulla. Luulin, että jutut ovat hauskoja, mutta eivät ole. Herra äijänkäppyrä tarvitsisi asennekasvatusta.

Tervehtien:
Anonyymi II

tupakissi kirjoitti...

Hahhaa! jopas oli krapialla päällä tua anonyymi!

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Anonyymillä on varmahan kakut kotona. Ihaalen tuallaasta puskastatulua näinä Vanahasenlaasina aikoona. Syä puurua ja pistä vaikka silakkaa liukastukseksi. Kyllä se siitä menöö alahan. Pahoonvointiki.