perjantai 16. lokakuuta 2009

Humanoirit on täälä

Paasasin rakilleni tennispallua kuninkahan linnan viäres olovas puistos. Se koirantomppeli toi sen pallon aina takaasi ja sitte sitä piti taas lennättää. Erettihin siinä sitte pallua paasaamalla kunkun porttia kohoren. Äkkiä piskini unohti pallonsa ja seisahtuu jaloollensa ja jömöttää paikoollansa ku tymä. Toliottaa hiavahtamata harintehen suuntahan, muttei puhu mitää.

Mua rupes kiinnostamahan koiran pirättäminen ja yritin tihirustaa sen kans samahan suuntahan. Siälä soli ehta ihimiseksi naamioontunu humanoiri hariantehella. Se pyäritti kärennäköösiänsä kus hollantilaanen tuulimylly. Sitte se rupes topsottamahan kärennäköösillänsä reituusennäköösiänsä. Sitte sille ilimestyy puelimennäköönen toisehen kärennäköösehen ja se rupes sen kalun kans niakalehtamahan.

Mulla raisteli kylymänoloosta pairan alla ja koiraki pikkuusen uikutti. Mä yritin tiirata sinne runsahan saran meeterin päähän ihimestä. Sillä näytti olovan jalakojen juures maas joku liäriön oloonen metallipurkin näköönen laites. Varmahan joku lähetin kaveriille johonku. Humanoidi heiluu sen purkinnäköösen ympärillä ku tärpäntikkeli ja silloli varmahan jokku erilaaset kommunikoontikonstit ku oikeella ihimisillä. Niin sen päättelin.

Rakki yritti lähtiä ottamahan likempää selkua kummajaasesta. Esmentelin sitä ja sanoon, nottei sitä tiärä kuinka leviäätte tuallaaset hakaroottoo. Rakki tuli samahan tuloksehen mun epäälyni kans ja pysyy paikoollansa. Sitte nähtihin ku pultsarin näkööseksi naamiootunu toinen kummajaanen hiippaali puskikos kultaasen noutskun näköösen rakin kans sitä kunkun tupaa kohoren.

Moltihin rakinkaa samaa miältä, notton tullehet ourot oliot monen milioonan valovuaren takaa vaklaamahan pelekian kunkkua. Jos niillon sellaanen vanhanaikaanen tiato, jotta tämäkin kunkku kulukis Kongos timanttivarkahis ja ne tähärystääs sen aarretapajille. Päätettihin olla muina eliöönä ja tuumattihin ostaa huaminen lehti. Siitähän me sitte nähärän oliko meirän epäälyys mitää torenhaisua.

5 kommenttia:

äitikarhu kirjoitti...

Ookko Pelekias käymäs vai iha asumas ?

Äijänkäppyrä kirjoitti...

äitikarhu: Asumisesta en sano mitää, mutta kymmenen vuatta on kestäny käynti täälä. Oon tiätysti välillä hakenu uutta vauhtia Suamesta.

Anonyymi kirjoitti...

No, olikos humanoiri!? Lukiko leheris mitään? Siinä paperisies leheres ei siinä, joita putuaa sun ajotiälles.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

En keriinny viälä lukemahan. Ostin leheren kyllä ehtoopäivällä ja oon senjäkehen kuhuninu kiriamessuulla. Kylloli hiano paikka ja halapa, taas.

Ilimootan tuan humanoidijutun kus kerkiän tolioostella ehtoopäivälehtiä ihka uurella isoolla suurennusklasilla.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

On pitäny prottumia, muttoon ny plarannu sellaasen paperisen leheren. Ei noo uskaltanu mitää kirioottaa. Kyllä kukin tiätää, notta eihän lentäjäkkää saa mitää toimitella vaikka minkälaasia lautasia väistelisivätaivahalla. Yhteiskunnan etu ku ei oo liatsua kansalaasia pelekohon ja hysteriahan. Paapotahan vaan telekkarin tirkistysohojelmilla, notta pysyys ajatukset pois epätavallisista asioosta. Nii.