maanantai 26. lokakuuta 2009

Miatua

Ensimmäästä kertaa elääsnäni äänestin (yleensäkki ens kertaa) Mietoa kus tunnen sen ja sen pyrkimykset. Jussin tuvan viäres oli lähäretty kuppaamahan nuarison evähiä nuarisoseuran pilees. Kunnon töisnänsä ollehet luuknapit takavarikootti tuhansilta nuarilta 252 alkohoolipullua. Niinku siireriä ja välikaliaa.

Samahan aikahan Kurikan kirkolla lyätihin turpahan toista sellaases paikas, johonka miarot juamat ei liity millään lailla, eikä mikää kummempi ku hälyytysvalavonta. Sinitakkien valinta oli tosi hianua taas kerran ja uutisoonti. Vaikka nykyysen lain mukahan nuaren repun saa peraata, jos siältä pullottaa jotaki epämääräästä, niinku Red Bullia. Rosvot juaksoo kumminki toisahalla ku nuarten repuus.

Mun flikkani oli Miatahalla sinä ehtoona, ku rohkiat kytät reppuja kollas. Mettäkylääsenä oli vissihin liika myähähän kulukeella, ku ei nähäny koppalakin koppalakkia.

Mummiälestä arvoosa poliisi vois teherä jotaki muuta, ku kytätä junnujen reppuja. Tapahtumihin menevät nuaret ei ryyppää, ottaa pikkuusen virkistykseksi. Tapahtumihin menemättömät ryyppää rankasti ja ajeloo autoollansa pahki toista tai puuta tai taloon seinää.

Kukin voi lukia Moottori-leherestä pikkuusen tapahtumia. Ei oo väliä, minkä vuaren lehti on kynsis.

2 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

joo, se homma sellanen, et jollei edes äänestä, niin sit ei saa naristakaan..

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Mutta mä äänestin. Kansanerustaja siideritasloon viäres. Pitääskö mun lähtiä kuviteltuhun huumorihin?