sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Maistuus mullekki

Olisin menny rakkahani kans laulaja Barbara Dexin konserttihin jonsei piletit olisi myity ennen aikojansa. Olis ollu hianua tallustella romanttisesti kyynärkoukkua muutama sata meeteriä ja istahtaa kuuntelemahan ammattitaitoosen laulajan esitysta. Barbara oli joskus mennävuanna tämän maan eurohoilotuseherokas, muttei varsin pääsny erustushommihin.

Meirän tosihyvä kunnan tiarootuslehti ilimootti, notta tälläänen konsertti olis pikoohin, mutta laulajattaren kuvan naamanpäälle oli präntätty, notta loppuhunmyyty. Pikkusen siappas, ku ei oo meirän väen tiatohon konsertti tullu ennen leheren tulua postilootahan. On luettu kunnan vanahemmat tiarootusleheret kannesta kantehen ja selattu tarkoon kultturitapahtumat, muttei oo konsertista nähty pränttiä.

Taitaa olla sellanen konsertti, notta kunnan tyäväki on ostellu lippuvihoot tyhyjiksi ennenku tavalliset pässinpäät tiäsi asiasta mitää. Tällääsehen reiruhun touhuhun on meillä kyllä hakattu päitämmä ennenki ja sikäli tämä ei ollu mikää uus ja kauhia asia pääkkylääses.

Takavuasina täkälääsen suamalaasten yhyristykset järiestämät tilaasuuret oli kans vain kultapossukerhon omaa ja yksityystä aluesta, johonkei rahavas koskaa keriinny joukkohon. Paikat oli menny jo, ku tavalliset tallaajat rupes ainoomahan ittiänsä listoolle. Asiasta tuli kauhia haloo ja nykyysin voi ilimoottantua vasta ku kaikillon tiato asiasta.

Ei kommentteja: