perjantai 19. elokuuta 2011

vaikka

Saarakkala myy Kurikas vääränmerkkisiä pirssiä mutta, on miäs oikias. Pitää tällätä persujen ja maalasliittolaasten yhteenen pressaerokas. Timon sukunimi kaikuu isooskyröös tutulta ja varmahan jyväjemmarit tykkää kansan jätkästä. Soinista.

Paavoki voi olla eherolla. Pualuapoliittesesti sisvuraitehilla olovana mullen kelepaas Anneliki. Mitä parempaa Lapualta on tullu ku Kustaa Tiitu tai muiluttaja. Kysyv vaan,. Anneli,
vai oliko sitte Muilu paree, tai Tiitu.

Ihaalen oikiasti, notta joku pikkuunen jyväkylä on saanu maailimalle tosi merkittäviä imehisiä. Ei pirä unohtaa vartahanviskaajaakaan vaikkoli vävy vain .

Kauhajoella oli soran aikana eruskunta. Tiätäjät ja taitajat. Läntinen Suami on luatettavaa aluesta. Joskus hurrien invaasio pirätettihin rannalle. Tykkään kumminki niiren kiälestä.
p


4 kommenttia:

Hanneles bokparadis kirjoitti...

noin paljo nimii en muistakaa

Anonyymi kirjoitti...

näin se vaan oli..

vilukissi kirjoitti...

Justihin näin. Mäkin jo repostelin plokisnani pressajuttuja mutta kauppasin vaan kylläkin ittiäni eherolle. Täältä pohojammaalta on aina lähteny suurmiehiä ja naisia...ei kait täälä oo ollu niille isoosti tekemistä. Suamen pankki sai omansa (sinikan) ja nokia omansa, aikoonansa. Finnairikin on saanu Laihialta omansa maailmalle...voi voi...täältä on ollu palio suurainesta, joita lähettää mailmalle!

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Vilukissille sanoosin notta pohojammaalta on alakanu pingo, kunnos reirut puukkotappajaaset, körttilääset, huaneskalukauppiahat, maastamuuttajat, parahia satoja vilijevät jemmarit, puita on ja pala larvaakin. Viälä.