maanantai 22. elokuuta 2011

Kvarttaalit tai ei

Suames on imehisiä pikkuusen harvemmas ja varmahan pirssiä samas suhtehes. Suames ajellahan ku synnin sumus. Moon äsköönki joutunu täälä hyppäämähän verkkoaitahan, jotta kaks kilipaaleva baijerilaasen koslan kuskia olis saanu ottaa mittaa toisistansa.

Liikenneskäyttääntyminen on täälä ylehensä ystävällistä ja muut huamiohon ottavaa. Kiharapäiset valakoihooset on täysiä kusipäitä täälä. Jos on varaastetuulla kolikoolla saatu ostetuksi pemari, kyllä pitää näyttää notta potkii ja pruikkii ny justihin täältä.

Moon joutunu muutaman kerran tekemähän pelastaantumissyäksymisen johonki aitahan tai puskikkohon. Viiren vuaren päästä mä en varmahan enää kerkiä reakoora marokkolaasten, tunisialaasten tai alkerialaasten vapautehen liikentehes.

Pareeki puhuja oon. Jos mun viiatti kuussatanen olis kulukenu eres kahareksaakymmppiä ja huippunopeutehen kiihtyminen ei olis ottanu kahta tuntia, olisin pystyny tekemähän kaikkia sitä mitoon täälä nähäny. Ku sain sen silloosen koslan vauhtihin, niin säästöpankin kurviki verettihin täysillä notta sepelit piraji.

Mulla oli onni, nottei mummat takertunu hamehen helemoosta peilin varsihin tai oven kripoohin. Kyllä mun ajoos hamehen helemat heilahteli sivullisilla ihan varmahan. Ainaki pari otteesehen mun värkkini ohojaantuu tuntemattomasta syystä piikkilangan läpitte pässihakahan ja kerraasti helevetin syvähän laskuojahan Klokkeros. Velipoika oli hyväsyrämminen ja tuli aamulla neliältä pönkäämähän viiattia tiällen.

Silloon ei ajeltu kaasuus, muutev vaan piti näyttää kurmuulle ja paapoolle notta täs mennähän ny eikä meinata
-

3 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Mäkin ajoon kerraasti oikeen lujaa, alaikääsenä ja iliman ajokorttia, pitihän sitä kattua, notta kannattaakokaan koko korttia hankkia, jollei nopeuksihin pysty. Silloon pysty, enää ei.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Vilukissi; mun parahaltaasia liikennessurituksia oli lipsahtaa paimenlangan aluutte puallustusministerin kurmuhakahan. Kumma kyllä, ei ottanu yhtään kipiää.

Unknown kirjoitti...

Ois tehny mieli jo aikasempiiki kirjotuksii kommentoijja, mut netti tökki.
Mul oli kans useempi 600 viiatti. Sil jos meinas raktorist tienpääl päästä ohi, tartti olla 2k pitkä suora vapaana. Mut niivvaa sellassenki koslan saa katollee, ku oikee pitkäs alamäes otti vauhtii ja ajo tiukkaa kurvii. Ryske vaa kuulu ku ojanpohjaa viiatilla ruopattii.