perjantai 18. joulukuuta 2009

Hussuttimet kiinni

Rakkahani näkyy mennehen johonku turhanpäivääsihin askarehesihinsa meirän ainualla pellilooralla. Mäku olin satsannu hiihtoohin lähtöhön sillä vehkehellä. Ny istun tuvas hussuttimet ja kaikki klaffit kiinni. Muuten tuuloon niinku pukin puasta.

Ny pitää ehejätä tyhyhymä ja harva pääknuppi. Krekoolimaas vois viilettää kuuskymmentä meeteriä ja sitte pyärtää ja taas. Ku ei oo tullu mihinää sisähalliis hihirellykksi, taitaa olla pitkästä aikaa kankiaa touhua se kääntyyleminen.

Vaihtoehtoja on. Pumppaan polokustapikapyärän kummiihin mailmaa alareunahan ja nyärään hikilautani vekottinmen runkohon ja sotken sillä kunkun linnan virehen puistohon. Vois viälä pirahuttaa kunkullekin, notta joutaasko se lähtiä tärkeestä päätingiiistänsä pikkuusen reippaalemahan. Voisin luvata sillen, notta kyllä mä larun aukaasen. Mutta toisahalta, Kekkonenkin teki kaikellaaselle paskaporukalle itte larut. Ainaki se hiihti eres.

Viälä on yks varasuunnitelma, jos erelliset ei toteuru. Pyyrän ehtoolla nöyrästi ihanteheltani auton avaamia ja käyn puistonlamppujen valos klapsuttamas. Vois se kunkkuki paremmin joutaa kaveriksi, jos ei oo menny Köpiksehen ilimaston tärvelemisestä huulta heittämähän. Suamen Taruhan ei saanu mennä. Voihan tämäkin herra olla vaan postimerkkitaiteelijootten hymypoika. Muuta en tiärä, mutta komia ja isoo tupa sillon ja ihan tervehen oloonen koltiaanen on kunkku.

4 kommenttia:

Hannele på Hisingen kirjoitti...

Turhanpäiväiset hommat on kans tärkeitä. Kunkku ei ole Köpilses, mutta hyvä että porukka siellä pölisee tärkeistkin asioista.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Turhanpäiväisyys ei ole vika vaan vaiva. Uskon, että et ymmärrä miksi könyän metsässä suksin tai ilman. Minussa on jotakin jääkautista tautia, joka oireilee liian pitkästä sisäruokinnasta.
Minä oikeastaan ymmärrän täysin Sinun degoratiivisen katsantosi. Ihailen valitsemaasi tietä.

Hannele på Hisingen kirjoitti...

Mieheni pyöräilee töihin joka päivä, talvellakin, parikyt kilsaa (ei minun tietääkseni pitäisi pitäisi olla pulmaa blogini kans, vai olisko joku serveri rikki?)

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Hyvä kun jaksaa rakkahas veivata hiihtokeleilläkin duunihinsa vänkäväännöllä.

Joskus oli ihan oikesti brottumia päästä ihastutaville palstoillesi, jotka olivat jonkun kanavaviljelijän vuoksi sulki. Mainitsit silloin varmaan glögistä sanasesi. Igvar Kamparin tänne tuomat juomat ovat ihan hyviä. Jos et tiedä, IKEA on euroopan suurin elintarvikefirma.