lauantai 19. joulukuuta 2009

Loppu on täs

Tämä palsta looppuu ny. Oon liika epäsovinnaanen toimittelemahan täälä. Mun päiväkiriani ja kommenttoontini kiriaantuu vastedes mun alunakkahani. Lukijani on varmahan ollu kauan vaivaantunehia mun hölöpötyksistäni. Toivon ja uskon, notton suuri helepotus ratkaasuni takia.

Nupajan tästeres ittekseni.

Sitä en pysty takaamahan, nottonko päätökseni lopullinen. Ny kuitenki oon päätöksesnäni.

Toistaaseksi.

12 kommenttia:

Sus kirjoitti...

No perskeles. Koko syksyn oon miettiny, millä sivuilla pitäs vierailla. Enpä muistanut tätä, mutta jotakin kautta tänne päädyin. Pitäskö mun ny sitte lopettaa lukeminen kans? No, jätänpä tän sivun auki, jotta voi jotain Belgian kuulumisia lukea. Kuulemma siellä on lunta, niin on täälläkin, vähäsen. Valkia joulu tulossa. Jos Espoon ohi ajelet joku päivä niin pistäpä ittes kahveelle. Kutsu koskee myös sitä kauniimpaa puoliskoa.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Sus: 15 senttiä on vitiä, suksia pitäis tällätä jalkahan. Jos sullon hyvää sumppia, tuun mielelläni trönäämähän sitä.

Sus kirjoitti...

15 centtiä. 10 enemmän kuin täällä. Huhhuh...., mut täällä onkin ollu kylmä.

Hyvää sumppia, hehee, jos muistanet annoin kahvinkeittimen teille. Uutta ei olla vielä ostettu, kun ei ole tarvetta. Olen nimittäin juonut ns. murukahvia, Ricore-nimistä, jota on elokuussa roudattu "hien ja tuskan" voimalla Belgiasta. Hyvää belgialaista murua, soon hyvää. Vai onko se Belgiasta, ainakin ostettu sieltä.

Noh, kohta sitä taas juodaan, pyörälenkki kutsuu.

Arjaanneli kirjoitti...

No höh!
Nupajat missä nupajat, mutta toivottavasti tuut takasin!

Ei näitä tämmösiä liikaa ole!
Täs takasinpaluuta ootellessa toivotan kuitenki Mukavaa ja sensemmoista Joulua!

Arja kirjoitti...

Vastalauseeni kirjoittamisesi lopettamiselle! Ethän meitä hylkää!
Rauhallista Joulua!

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Sus: Täs on kaffin paharuttamoota kaks muutaman kilsan pääs. Käyn hakaasemas ruskeeta murenoota suaraa ovelta ja tällään sen sun kaffinkeitinvainajas kapsalakkuhuni. Son hyväs reiras ny, ku siton etikalla pikkuusen peliätelty. Notta nyytiisnänäni sitte tuun. Tulooko sulla muuten vesi kraanasta, vai sulatakko lumesta? Kylläs tiärät, notten hampahat irves tiarustanu :D

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Arjaanneli, Arja: Yleesyä helepatakseni höpinääni pirättelen. Nua kiriootukset viälä on ollu joinki reiras, mutta kommentoonti joskus heittelöö mauttomuuksihin. Myännän. Hassisen koneen levottomat jalat vois mun kohoralla olla levottomat nakit näppäämillä.

En oo pahantahtoonen enkä ilikiä vaikka siltä voi joskus kuulostaakki.

Orotan ny hengästykseni pirättämistä ja maharollisesti joskus palajan tunkiolleni.

Hannele på Hisingen kirjoitti...

Mukavaa nautinnollista joulua.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Hannele; kyllä se joulu tulee olemaan toivomaasi.

vilukissi kirjoitti...

Ny hupajamata ja höpäjämätä....sinet mihkään lähäre, nottei viärä saunan taa... (tää meirän murre on kyllä tosi rumaa, katto ny miltä se näyttää kiriootettuna...huokaus). Siis pysy ny vaan aloollas ja hengitä velii hetken sisälle päin ja aloota taas kirioottamahan!

Mansikki kirjoitti...

Moon samaa miältä Vilukissin kans. Justihinha me on sun kans plokimma auaastu. Luurasin, jotta melekeen samahan aikahan oomma alakanu kirijoottelemahan. Palijo muuta ku kuukausi erua. Rumaaahan tämä murret on, mutta mikä ny niin komiaa sitte olis.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Kyllä ny Vilukissi tällää mun kauhiahan pelekohon, ku on viämäs saunan taa. Mäku oon koko ikäni kattellu maailimaa pikkuusesta saunaluukusta ja voisin nähärä siältä mikon asian tarkootus.

Ja sitte viälä Manssikkiki kannustaa toista huurittomuuksisnansa.

Nojoo, jonsen olisi kolloo ja taitamatoon, täs kohoras olis ystävällinen hymiö. Kuvitelkaa se tähän kohtahan. Ny sitte tykky fletares yrittää olla tyrniää.