perjantai 18. joulukuuta 2009

Reves leviällänsä

Mun ostovoimahani ei varmahan maharu yli seittemän kymmenen vuaren ikääsen leirin (lady) ostamista lähitaistelutarkootuksihin. En oo yleensäkkää ostanu hellyttä koskaan. Suamen pääkaupunkiseuruulla lehtitiatojen jäläkehen on saatavis maksullista hualenpitua yli seittemänkymmentävuatiahiltaki frouvilta.

Jos kaupankäynti on reirua ja ostaja saa tavaransa, mitä siinä sitte. Kotokiusatut ja muuten kurmootetut koto-isät on varmahan potentiaalista asiakaskuntaa. Jos on vaimoosilla joka ehtoo ja pyhäaamu pääkkyläänen kipiä, on hyvä ku äijjien on joku maharollisuus hyppiä eres rahasta.

Mun kiriootukseni ei hyväksy tai tuamitte juluki tullutta kaupankäyntiä. Mun miälehen vaan tuloo, notton markkinaa reveksen myyntihin Suameski. En halua markkinoota tärvätä, mutton palio toimiteltavaa mones koros. Vaikken oo haaraliikestä tällännykkää pystyhyn, silti pitää tomitella asiasta.

Mua on tänä päivänä syyllistetty siitä, notta toimittelen asiootani liika leväperääsesti ja julukisesti. Mun juurnalistitaustani ei anna maharollisuutta lipsua totuuresta. Voi olla, notta vapaa ilimaasuni on liika palio arkikiälen tapaasta. Saatan joskus kirjoitta perkeles tai saatana. Mä pyyrän nöyrästi anteeksi loukkaantunehilta kansalaasilta käyttämästäni brutaalista kommentoontikielestäni.
Mä ehkä yritän puheillani olla paljon isompi kuin oikeasti olenkaan.

4 kommenttia:

Arja kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Arja kirjoitti...

Parasta kirjoittaa omalla tyylillään. Ne lukevat, jotka tahtovat...

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Kirjoittaja ei ole poistanut yhtään tuotoksistaan tai kommenteistansa. Kones kenties. En voi mitenkään vaikuttaa hesarin uutiseen, jota kai matkin.

Minulle ei ole tärkeätä salata yhteskunnallisia ilmiöitä. Arkirealismi on jotakin ihan muuta, kuin entiset pyhäkoululaiset ovat kuvitteevinaan.

Hurskaus on on hienoa, mutta se kannattaa pitää liivinsä sisällä.

Arja kirjoitti...

Hei, poistaja olin minä, siis ekan kommentin kirjoittaja. Sormet näyttivät olevan solmussa ja tekstissä kauheasti virheitä. Tarkoittamani kommentti on toisena.