torstai 31. joulukuuta 2009

Mennähän täs ny porukalla

En oo pahemmin juhulaihmisiä. Mullon aina pikkuusen kurkunpääs huanua makua, ku on joku joulu juhannus eli uusvuasi. Mä en tiärä kuinka silloon kääntyylisin. Oon kyllä kuullu, notta yteeskuntahan sopivillaki on joskus kommerverkkiä.

Mä mialuhusti lykkääsin lylyä ennenku vahtaasin klasistani surkiaa vesisaretta. En oo ihan tärillä, nottoonko jo tottunu jatkuvahan rästäsvuatohon, vaikkonko vuatua harvemmoin ku ennen. On muutosta joinki neerslag pelekiaksi joku hirviä maahantulo. Mä en pysty tuata asiaa paremmin setvimähän, ku sään toimittelija Sabina on nii komia, notten näje mitää muuta silloon ku son luukusnani.

Voi olla, notta lähären miälitittyni kans paskeripäiren maahan. Niille kohorille, mistä tultihin törmööstämähän veitikka Adolfia päin. Niistä aijjoosta on jo joku aika menny. Jäliet on viäläki havaattavis.

Näjin itte televiisiosta ku joku pritti oli ajellu lentokonehella viinimaas. Oli justihin tällätty konesmallihin joku viiren sentin paksuunen suaja rosmojen ammuskelua tähärystään. Pilotti pääsi hengis ja kylä otti sen lemmikiksensä. Monta kymmentä vuatta taapperi pilotin kulukines kaivettihin maanaluusesta.

Ny pilotti on sankari gourmet-ruakien alakulähtehillä. Silloon setä Hitler oli siäläpäi päällepäsmääjänä.

4 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Mukavaa ja hyvää tätä vuotta! Rästäsvuorosta on paree tulla pois, eikös teilläki ny jonkinlaasta pakaasenkuvatusta oo?!

Anonyymi kirjoitti...

Lähärettihin Järvenpäästä Vaasahan sukulaasihin. Lunta oli niin jumalattomasti koko matkan aijan. Ja pakkaastakin on. Notta, sitte vaan sivakoomahan, jos olis nua suksekki mukana. Mutta taitaa olla mahaki niin täynnä, jottei hiihtämisestä taira tulla mitää. Huamenna pitääs mennä kattomahan sukulaasvauvoja. Kuulemma niitä on tullu kakski kappalesta. Notta Hyvää Uutta Vuatta sinne Rysselihin ja toivottavasti sinnekin saarahan maa valakooseksi viälä tänä talavena.

Mansikki kirjoitti...

Hyvää tätä vuatta! Kohta on juhulat juhulittu ja alakaa härkäviikot. Pääsöö taas normaalihin elämänrytmihin.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Härkäviikkoja minulle toivottaneille kaikkea hyvää. Toivottavasti kuitenki anonyymi löysi kapalonsa Vaasasta ja Isolta kirkolta.