keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Kakkulat

Mullon ollu jo toista vuatta oikiat atteekin silimiklasit. Lekuri on mitannu mun silimieni kaikinpualiset pullistumat ja hyvää piti tulla. Ensimmääset versiot lähti takaasi johonku kanttuurihin, ku ne pääs mun horisonttini ja kaikki läheeskohorat katos täyrellisesti torellisuuresta.

Valehtelin ittelleni ja kauppiahille, notta nämä uuret on paremmat. Voi olla, jottoli pikkuusen paremmat. Maksoo pikkuusta vaille tonnin, mutten nuas klasiis uskalla lähtiä eres hyysikkähän, isrtuusin varmahan väärähän kohtahan. Melekoosella varmuurella aukaasen vaateskämpän oven ja rupian siälä sitte suarittamahan. Iliman rilliittä mä osajan täälä oikeen hyvin.

2 kommenttia:

kaisa jouppi kirjoitti...

Mullon kans klasit sellaaset, nottemmä nää niillä oikee mitään.
Kyllä mä ny paskahyyssin erootan, mutten palijo muuta.
Koton minen niitä piräkkää. Johonku ku kotuani lähären, niin silloon pistän klyyvarin kannelle näön vuaksi.

Kauhiaa kú mä pelijästyyn puattomaksi tuasta sun erellisestä lokkauksesta. Minen sitä aikaasemmin ollu havaannukkaa. Pahkuloottin ittetykönäni, jotta oonkohan mä kuinka runsahasti tuputtanu, ku oon nimittään ristitty ihiminen?
Sitte mä rauhootuun, ku kirijootit, nottet sä luje sellaasia tuputuksia ollenkaa.
Tulukittin asian niin, jotta voin aina silloon tällöön kommentoora täst´ereski.

Unknown kirjoitti...

Nää nykyset klasit kun kesällä hankin, ni oli olo kun ois hirveessä kännissä ollu. Viikossa totuin ja näil näkee himskatin hyvi.