keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Pam!

Ei viitti mun yliopistolikka toimitella isällensä autokolaristansa. Mun riapuni on kelevannu romun sijaaseksi. Oli menny pari pirssiä pahki, mutta ihimiset ei menny lunastuksehen.

Oon ajellu eloni aikana milioonia kilsoja. Pelliä on kruttaantunu oikee kyllä. Hätääsenä aivokääpiönä imehtelen sitä, notta piäntä köhää huamioomati oon hengis nykki.

Flikkani on palio älykkähämpi ku mä. Mäkin oon ottanu joka tulumungista itteheni. Uskon, notton tullu ny varovaasuutta läikehtimisehen flikallaniki.

Ittestäni voin sanua, notton mulle kaikki muut paikat urheelupaikkoja muttei liikennes. koko aijjan höpäjän ittelleni, älä mulkendahli hermostu, vaikka sua kuinka palio provosootaaski. Liikentehen sujumisen aa ja oo on suvaattevuus. Joku voi teherä virhehen, mutta vain poliisilla on oikeus puuttua asiahan.

1 kommentti:

RH kirjoitti...

Niin! Ihan liian moni liikenteessä haluaa "opettaa" toisia, kun katsovat niiden tehneen väärin. Toisinaan myös aviomieheni. Ite en nykyisin ees vilauta pitkiä, vaikka sumussa vastaan tulis valoton auto. Mutta pitäs ihmisellä olla älliä sen verran, että pitäis sen puhelimen poissa korvalta! Ainakin, kun peruuttaa kallista mersua pois parkkiruudusta ruuhkaisella parkkipaikalla viis veisaten muista kulkijoista...