tiistai 18. lokakuuta 2011

Ens

Ensviikolla ilimoottanun pyhäkouluhun ja kaikkehen sellaasehen touhuhun mikä lisää ylimittaasta ihimisen perverssiä käyttääntymistä. Körttilääset. Ei. Ev voi koskon niin nynnyä sakkia, kaikellaasia salamiakkipaitojaki pitää yllänsä. Suvuski voi olla tuata tautia. Lähärätän Lestadiolle pyynnön liittyä leirihin (ei lady).

Jos Lars Levi ny huilaa johonaki mäntylooras, tottapa jäläkelääset on saanu valtikan viillellä hakemuksihin alaviitteetä. Jotta mäki voisin lähtiä kuseskelemahan mihinkä sattuu.

Voi olla notta ennenki kakaroota käytettihin. Niistei vain puhuttu mitää. Mum miälestä ihimisen käyttääntymises on kaikkiin inhottavinta kakaroohin kajuaminen. Isä vittalla, koivunimenherralla pikkuusen perseesehen hellästi vittoomalla oli tiätysti elämää ennen, Ny?

Ov varmahan tiarootuksen nopsaantuminenki tuanu ennen tiätämättömiä asioota kätehen. Yks täkäläänen lopetti akkansa turhanpäivääsen pihajamisen ja pisti raaron kellarihinsa muhajamahan. Ei haitannu uutta akkaakaa kovin palio vainajan olinpaikka. Mikon heitetty, son huitaastu.

Ei kommentteja: