keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Pirättää tai ei

Kaikki vastahan junnaavat asiat ei oo muv vikojani. Paapalla kyllä sais jo olla matkaalu eres jonkullaases tiaros eli tairoas.

Joo, täältä lenkonehella Euroopan suurimmalle kentälle tunnin myähäs ja tunti vaihrokses aikaa vaihtaa luukkua. Läpsy lipatti, muttoli pikkuusen jo ruastunuhella Hitlerin kiälestä apua.

Joopa joo. Ja sitte takaasi. Vittua kätehen. Saatanan ainut mun junani oli tunnin jäliis tauluustansa. Otin sitte Tiklkurilasta pirssin ja tryröötin itteni ykkösehen. Hianosti meni mun tomaattiset puukkamiseni konehesehen ja sain kaikki vartehen otettavat kupongitr kynsihini.

Oli pikkuusen puikulaa ja oltermania repus mahahermojen säästöksi. Se lennokki, minhinkolin tryykööstelly huirvillä tuskalla, oli tunnin myähäs. Kerkesin joo, enkä hävinny ku taksimatkan ja bösän hinnan eron. Toistakymppiä soli.

Oon vissihin jo sen ikäänen, notta pitää kulukia suarilla lennoolla kotua kotia. Ei oo pitkä, ku kaikemmaan akropatialla vilahutin itteni maasta toisehen ja vähillä lantiillaki. Joku on muuttunu, kun en osannu matkan muuttumien muuttumisia enää ottaa suupiälet leviänä.

Ei kommentteja: