torstai 9. kesäkuuta 2011

itte pitääs

Joku pohojoonen eurooppalaanen territorio kamppaaloo hallituskriisis. Kaverit ei oo enää kaveria ja pitää järkeellä tulevaa äänestyskäyttääntymistä. Nuarimmat numeron tällääjät on ny menos rippikouluhun. Jos ruvetahan skriivamahan pian ny uusiksi nei oo könsit viälä iällänsä.

Moon ny kulukeella sellaases maas, johona hallitusta ei oo ollu yli vuatehen. Minkäänlaasta tuettua hallintojäriestelmää ei oo ja hommat menöö ku yhyeren anturajärvelääsen hoiros Suames.

Päin Speden kiakurakaivua Ylivallis vai mihinolikaa. Anturjärvellä kumminki.Turhaa konhaalua on sellaanen, notta tyhymältä kansalata jotaki kysäästääs. Vaalit maksaas vaan kymmenen milioonaa ekua ja sillä rahalla sais jo hyvän kioskin yksinvaltijahalle.

Junas tuli mua vastahan Pentti Linkola kummisaappahis ja pussihousuuhin sonnustaantunehena. Tiärän, nottei oon elämän puhuruistaja vallanhimoonen ja sentähären eherootan entisen asutushallituksen pääjohtajan poikaa vallan kahavahan. Pressaksi.

Mitä vitun väliä sillä on, jos Pekka nualeskeliki postimerkkiä väärältä pualelta. Son kumminki kansan asialla ollu. Pekka. Kun saa postinsa hakia kilomeeterien päästä, hakemati jää.

Pressa kaikkivaltijahaksi. Nii. Taru tai Pekka.

1 kommentti:

vilukissi kirjoitti...

Soot oikias...aina itte pitääs olla!