lauantai 15. tammikuuta 2011

Maistuus varmahan sullekkin

Ardelista jaos, jos joku lukoo kymppitonnina. Taktikko Vilukissiltä vois kysyä, kannattaako sylykäästä pois suustansa. Toisen kisan palakinto meni tähän muutaman kilomeeterin päähän, eikä onninen halunnu lunastaa makiaansa.

Mun notkoolevaa päiväkiriaani on käyty vahtaamas tuhansia kertoja. Eri luukuttajia ei oo varmahan ku muutama kymmenen eli muutama sata. En oo pätkääkään tyypillinen plokkaaja ja ihimettelen ittekki joka päivä, minkä tähären mun tuloo sössöttää päännousemiani julukisuutehen.

Oon laiska kommentooja, myännän. Toivon, nottei tua mee kovin palio ylypeyren pualelle. Moov vaa tälläänen. En oo sitoontunu täs nettielämäs mihinkää. En eres seuraavan kiriootuksen tähären. Voi olla notta se tuloo tai sitte ei.

Syy kirioottelemisehen voi olla se, notta yritän pitää kirioottamisen vähäästä taitua pahan päivän varalle. Mikä se sitte on, sitä en tiärä ittekkää. On ny kumminki käyny melekee päiv vastoon ku oon itte tuumannu. Ku oon valinnu murtehen ilimaasukiälekseni, huamaan notta suamen kiälikorvaa on pikkuusen ruvennu porottamahan.

Jos oot kymppitonni, pikkuusen suklaatehtahan Ardeliksen paketti on sun. Olisin ottanu kuvan, mutta en hae sitä naapurista tänne vanhaantumahan. Kymppitonni varmahan kommentoottoo. Kiitos.

3 kommenttia:

RH kirjoitti...

Ta-dah! Kymppitonnia näyttää mittari mulle heti aamusta :)

Anonyymi kirjoitti...

Kymppitonni täälläkin!
Onkaha sun laskuris jotaki piäles?
Lähäretä suklaat Sannalle, moon se sama joka kiältäytyi viimmeeksiki.
Joo ja mukavaa uutta vuatta!

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Johan tärähti! En oikiasti uskonu näin pikaasehen ratkaasuhun.

Sanna saa makiaa postis ja anonyymi kiältääntymisestä hualimati saa Ardelikset vaikka ovelle. Tai lootahansa.

Että oo monta kertaa saanu tosi hyvää makiaasta. Ny tuloo. Huamenna on tehtahanmyymälä auki ja posti kans.

Tälläkkää mullen koordinaatinna osoottesehen: penttihs@gmail.com

Täältä pesöö ja kuivaa!