lauantai 1. tammikuuta 2011

Leijonna tuli tupahan

Se tryykäs ensin mun poikakorani persustahan ja sitte kaulan aluusehen. Poitsu tappeli ku miähet ainaki ja sai pirettyä leeuwin hampahat loitolla ittestänsä. Flikkakoira järsii täysillä tänne kuttumattoman peron linkkoja eli nilikkoja.

Ei pitääs jättää uksia auki yällä. Raamien välistä voi tulla seuraavaksi sarvikuano tai virtahepoonen. Jos afrikkalaanen norsu yrittää tulla tupahan pääovesta, sen pitää tällätä tekstaria tai sähkäriä, notta voin ruveta piikkaamahan oven piäliä väliemmiksi.

Mikä järiellinen syy siinäki oli, notta joku oli karottanu mun pianooskiiväärin viimme yän kisoos johonku. Onneksi isoo oli jätetty rauhahan. Mun piti sanua lähtöpaikalla, notten vissihin oo sääntöjen mukaasis vehkehis ku ev voi ammuskella täpliä alaha.

Siihen lähärättäjä rupiaa sanomahan, nottonko tussari jääny pirssihin ku oot tamunnu kisavarustehia ylles. Mä siihen, voi olla notton keitetty, mutta poijjat ei vain muista. Tämä lausahrus ny oli Laihian käräjiltä, ku jotakia syytettihin salapoltosta. Jos joku ei tiärä miton, kysy.

Jos mä olisin keksiny maailiman, en olisi varmahan antanu ihimisille laillisia lotkooluaikoja.

Pitääs oikee ajatella, notta trenkääskö kattella joku kunnon leffa ens yänä.

3 kommenttia:

RH kirjoitti...

Ei tartte käyä lehvassa, ku on ilimaset vilimit omasta takkaa...

Kirlah kirjoitti...

Hyvää uutta vuatta sullen sinne kaukaasehen periferiahan.
Ja koita pysyä nahoosnas ;)

vilukissi kirjoitti...

sullahan on vauhrikkahia öitä! Ookko hengästyksis ku heräät aamulla? Luulin ensin, notta sun kotipolttoosen lause tuli elokuvasta Pohojanmaa: sanookko, notta Lummukan montuulla olis ammuttu...