torstai 13. tammikuuta 2011

Pitääs kans halaventaa asuunkuluja

Tuvasta ja sen lämmöstä pitää maksaa maltahia. Joku älykkö on pystyny ratkaasemahan ongelman hianosti. On ostanu urheelun halapakaupasta Decathlonista teltan. Mikäs siälä on telttaalla sillan aluuses.

Betooniluantua mä rakastan. Mäkö?

Ov varmahan pikkuusen riippuvaanen asia, haluaako olla niinku muukki, vai toisahaltaanen. Oma ittensä. Mun luntioomet olis lujalla, jos pitääs hornata kivilaattialla.

Moov varmahan liian pehemoosilla höyhenillä käsitelty, ku en oo viälä huamannu, notta kaikem maailiman ovensyvennyksis vois asua oikiasti. Ei tulisi ulosottomiäs osoottesehen. Lahajomatoon poliisi vois kyllä viaraalla ja hätistää johonku toisahallen.

Ny olis kyllä oikee jahkaalemisen kohta. Välillä on viimaanen talavi ja sitte taas tosi kuraanen syksy ku ny justihin taas on. Kaasumittari raksuttaa nopiaa poismerkkisiä ekuja, ku täkälääsis vanahoos tuvis ei oo minkäällaasia toppooksia. Samas kives on tapeetti, mikon rästäsvuatohon päin.

Voi olla, notta telttaalles jonkun sillan ala vois kans pyäriä sukat jalaas. Pitääs ainaki kokeella.

2 kommenttia:

RH kirjoitti...

Kauhian turvaton olo olis kyllä nuin nukkuessa! Ja eikö sillä ole omaisuus ihan levällään siinä?!
Metrotunnelithan on kans suosittuja paikkoja, siellä ei ainakaan saja.

vilukissi kirjoitti...

Mietiinki silloon kovilla pakkaasilla, otta miten kummas meiränki kotomaan elävät ulkona päriää. Siis ne asunnottomat. Kamalaa olis asua pihalla, turvatontaki. ?? Emme me osaa kuvitellakkaan, miltä asunnottomista tuntuu...