torstai 27. tammikuuta 2011

BB linjoilla?

Kirjoitin äsken turinaa ajankohtaisista asioista Suomessa. Esikatselin sen ja panin avaruuteen. palvelija sanoi, että homma onnistui.

Joo varmaan, mutta sitä kyhäelmääni ei ole enää missään. En ole sentään ihan niin tumpula, että saan viestit huusin luukkuun näppäilemättä.

Kirjoitin jonkun verran maapallon pohjoispuolisen raunan valtioiden yhdistyksestä, jolla on jotakin tekemistä hyäkkääjää vastaan taistelemisessa.. Saatoin ottaa kantaa kirjoituksessani. Kerroin myös uuden päämajan rakentamisen tilasta. Uusi mahtava kolossi on ihan tässä lähellä.

En tiedä, enkä luule, minusta vain tuntuu, että kaikki n -nelikirjaimiset yhdistelmät imeytyvät johonkin. Olisi edes jäänyt kopio kirjoituksestani. Ei ole koskaan ennen käynyt näin ja siksi tietenkään en osannut varautua. Ei ole muita vaihtoehtoja kuin muutama. Palvelinta vahditaan tai sitten on tapahtunut jokin uskomaton vika juuri tähän saumaan.

Seuraavat kirjoitukseni teen tekstiohjelmalla. Leikkelen ja liimailen kuin ennen vanhaan.

4 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Se lause "isoveli valvoo" ei ole tuulesta temmattu.

Itselläni käy usein niin, että saa pitkänkin jutun valmiiksi ja sitten pieni virheliike johkin ylim.nappulaan ja kaikki katos huitsinnevadaan.

Piu kirjoitti...

Vau, luulin että tuollaista sattuu vain kirjoissa. En oo vissiin kirjoitellut mitään vaarallista, kun olen säästynyt moiselta. Yksinkertaisuus on joskus siunaukseksi...

Yamaba kirjoitti...

Ei minullakkaa Lokkerissa ou millonkaa sattunna, mutta kuullu oun. Kannattaa kuitennii tarkistoo Lokkerin Hallintapaneli ja sieltä kohta Muokkaa tekstejä. Joskus se teksti onnii siellä tallessa.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Käyttäkää Nato sanaa, tai Otan, tai vaikkapa politiikka sanaa. Sanaset huuhdellaan tosi tarkasti.