keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Rakit räksyttää

En tiärä luulenko ittiäni joinki fiksuksi kansalaaseksi, ku mua ärsyttää kaharen peressaeherokkahan perähän tullu rakkimainen räksytys. Kumpikaa ei oo säästyny, ei sakke eikä pekka.

Joku juurnalisti totes räksytysten ollehen ennen ABS:n paariis. Sosiaalinen meria antaa jokahiselle kanava tintaalla verhon takaa mitä ittelle lystää.
Kysymys mistää kansalaasten vapauresta kiakua kukin omalla tunkiollansa ei oo. Oon remokratian kannattaja. Joka kylällä pitääs oikiasti olla joku sekoolematoon kellokas, joka vetääs karvahatun korvia myären päähän nualle räksyttäjänörtiille.

Menny on ny olutta.On vaikia enää käsittää, notta kansalaaset olis enää koskaa yhteestuumasia. Kotien riuakkusmiset, nyrkki hellan hallittijaa vastahan. Jotenki itkeskelen täs kehitykses. Uskon, nottei meillosi enää mitään tekua, jos irän suunnasta tulis rajan yli möliseviä suamimaan uusia hallittioota. Ruki veer. Isis tai tavaris? Kiitos kysymästä:

Olis oikiasti kiinnostavaa tiätää, kuka haluaa viärä Suamelta täyrellisesti puallustruskyvyn. hynää riittää vissihin kenraalien ylellisehen elämähän, siinä se. Älytööntä on halavaannuttaa maan pualustuskyky kokonansa. Hurrit ei tänne tuu, mutta hiippalakiilla on elämä ja ajatuksensa katees ja pahoon. Niiltä voi orottaa vaikka mitä.

En oo siitä enää katkera, ku uraalin tualtapualen tuli hiippalakkia viaraalemahan mun kotokyläs ja poltti olokivalakioolla kaikki aikuuaset miähet. Akat raiskattihin ja kakarat viätihin paremman maailiman elon tyrskeesihin. Mun suvusta jäi jälielle ainuana jostain kumman syystä taloollinen Raakel Turppa.

Vaikkon rajan toisella pualella kans pian mukavaalit, on otollinen tilannes putiinin kävellä tänne hyvällä yhteityällä ja avunannolla valakattuna. Pressalta on aikoja sitte nipistetty korvamerkit ja mikä on maan hallitus? Suurin osa on jonku yhyren asian kiakaalioota, niiku joku rillipäinen nuari ministeriflikkaki.

Sytehen ja savehen ollahan menos. Hyvä me.

2 kommenttia:

kaisu marjatta kirjoitti...

Sytehen ja savehen? Mitä mahtaa tarkottaa sytehen? Saven ymmärrän maa-aineeksi, mutta sytehen?+ jos se ois syvälle? Sit voi ajatella että upottaisiin jollei peräti hukuttutaisiin upottavaan saveen.. Ei kai nyt vielä niin huonosti ole asiat. Olihan tuo naapurimaan mies jo kerran pressa, oisko tuo nyt siitä pahentunut. Lienee siellä omissakin asioissa tarpeeksi huolta, mitäpä se tänne meidän hiekkalaatikolle tulis leikkimään sotaratsullaan. Mennyt on mennyttä, nyt ollaan tässä ja täytyy luottaa viisauteen vaikka sitä ei aina näkiskään. Se on hassu juttu tää demokratia, kun kansa tietää niin on havaittavissa, jotta ei se taida lopulta paljon tietääkään. Äänestäjät vaihtaa takkia useimmin kuin edustajat. Ja kaikkia manipuloidaan median soopalla. Hiljainen tuokio oman ajatusmaailman syvyydessä olis hyvin paikallaan, jotta voi karkottaa aivopesua ja vois valita sen mitä tai mihin oikeesti uskoo. nyt on pressanvaalissa, kaksi vaihtoehtoa. entten tentten teelikka mentten , toivottavasti kansa tietää:)

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Sorry, olen harvoin netissä. Aikatherine; Savi on tuttu; Sysi on miilunpohjan hiintä. Miilu on esi -isiemme ulkomaankaupan tuotantolaitos. Miilussa erotettiin ennen lämmöllä puun terva kuppiin. Niin kuin nykyisi UPM Kaukopäässä suunnittelee tekevänsä.