torstai 12. tammikuuta 2012

Mitäs täs

Mua ei huvita enää blogaaminen, kus ei huvita ympäristyänikää. Saatan ujeltaa joskus jossain muualla. Olen oirehtinut jo pitkään. Dokumenettejakin on jäänyt jälkeen.

En laita yhtään ainutta tuotostani talteen eli muistoon. Minulle on ihan se ja sama, mitä olen örissyt. Blokkausaikani siirtyy ihan itselleni. Kernaasti kirjoitan omaan latikkooni myöhemminkin.

Minun tahtoni on lopettaa tämä luukku viikon sisällä. Avaruutehehenhan tämä blogi jää iäisyyteen asti. Jos pystyisin poistamaan hallintajalat tältä kanavalta, tekisin niin, kukaan ei voi.

Aamen.

5 kommenttia:

RH kirjoitti...

Ei, taasko???

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Joo Sanna. Ny lopullisesti. jos tiätääsin sun sähkäris, kirioottaasin sinne yksityysesti. Moon ny täynnä tätä kulttuuria. Pahoottelen. P

kaisa jouppi kirjoitti...

Aivan hyvinhän solisit voinu kirijoottaa silloon ku huvittaa.
Esimerkiksi vaikka vaan kerran vuares.
Tarttooko sitä ny tykkänänsä lopettaa?
No, onneksi me saamma ittekukin tykönämmä päättää asioosta.
Harmi vaan siinä suhtehes, ku tämon ollu mialuusaa lujettavaa :(

RH kirjoitti...

Sulla on mun sähkäri joskus kyllä ollu, kun sain sitä suklaatakin - jota edelleen muistelen kaiholla, oli se niin hyvää. Ostin kaupasta belgialaisia konvehteja, ja nekin oli kyllä hyviä. Vaikka suomalaiset osaakin tehdä maailman parasta suklaata (Fazerin sininen) niin konvehteja ne ei osaa tehdä.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Jotenki oon tympääntyny muutaman artistin ympärillä pyärivähän blogaamisehen. Mä en haluaasi menettää Sannaa mihinää nimes, enkä Kaisa Jouppia enkä ainakaa Vilukissiä. Entinen akkani suhurittaa sanomalla, notta voit olla luukkuhun kirioottamatiki. Tosi hyväku jokku ajatteloo.