perjantai 18. marraskuuta 2011

kropsua housuus?

Kurikasta kotoosin, kropsua evähänä ja mariapaska housuus. Joku hiihtoliitäjien lenkkipomo ei sano tuan taivahallista, miston yhyren lylynlykkijän aimooset vahavistukset tullu. Nuuskahuulimiäs lykkää asiat perseesehen. Siältähän kaikki paha haju on tullu.

Kaikki tiätää, notton turskamaas roopinki erellä muita maita. Testooksis ei jää kiinni kukaa. Ei eres suksitteleva miähinen maataloon flikka. Varmahan jyrsii noriaa puhuvaa päävalamentajaa, ku joku uupelo on menny pistelemähän ittiänsä väärähän aikahan oikioolla lääkkehillä.

Hiihtojumppaaja varmahan tiätää miston ny kysymys. Oli Ettanin kyky jo ilimoottanukki, notta häipyy hommistansa, jos joku kärähtää. Ei olisi pitäny trampata Suames, olis kuullu turskilta uuret epot. Mihinkää lähäre. Huitaasoo Ettania ylähuulehen ja puhuu paskaa.

Täs samas kyläs asuu ja vaikuttaa yks kaikkiin aikojen legendaariin urheelija. Sillon tuas viäres joku polokupyäräteheras. Teurastaja, tai jotaki sinneppäin oli miähen lempinimi. Liikanimi johtuu siitä, notta miäs urheeli aivan omilla säännööllänsä sääntöjä nourattaan. Mä ja vain mä.

Tähän maailiman historian suurimpahan ja väkevimpähän urheelijahan on yhyristetty mustikkasopasta alakaan kaikki mömmöt. Äijä on mua viis vuatta vanahee ja on näöltänsä rippikoululaanen. Voi olla, notton keitetty, muttei poijat vaan muista, sanoo toristaja Laihian käräjillä.

Ei kommentteja: