torstai 19. toukokuuta 2011

Rosvoolle pääsymaksu

Urheeluopiston ja vapaa-aijan paikan haltijat on päättäny ruveta perimähän pääsymaksua paikan jatkuvan särkemisen takia. Uutisis tiättihin pahantekijöören tulovan euroopan pääkaupungista ja roistoolla on viälä korvantaustat märkänä. Tuskin kuitenkaa vintiöt osteloo yällä mitään pilettiä.


Maaseurun rauhas olova ihanteellinen keinomaailma on suasittu perheeiren viihtymispaikka. Kaikki on tehty jonkun hiaranottopaikan ympärille. Erityysen hyvin paikalla on erustettuna välinmeren eteläpualohoosista maista tulovat kansallispukuuset ihimiset. Alueella on finse spoor (suamalaanen pururata), urheelumuseo, mahtava uimaranta, itte urheeluopisto, puriehruslammikko, monen lajin pallokentät ja ainaki suunnistajille kiintorastisto. Voi olla, notta sisätiloos on palio muutaki, joten oo nähäny.

Muutaman saran hehtaarin alues on ollu poliisivartios jo kauan, mutta se on saanu pahantekijät aina vaan suuremmalle seikkaalumiälelle. Eisunkaa kukaa orotakkaa pikkuroistojen ostelevan kerta- tai kuulippuja hommiensa varmistamiseksi. Muut viarahat pannahan pääsypiletiillä kustantamahan tuhuajien nautintojen jäliet.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kyl tollasset(ki) tuhoojat tarttis kuskata, siis sejjeälkee ku ne on kiinni saatu ja kunnol selkää annettu, siperiaa loppuiäks.

RH kirjoitti...

Voi miten hurmaava sana: "puriehruslammikko"! Sai hymyn huulille.