lauantai 14. toukokuuta 2011

Kaks kättä ja...

... pläkken rekkeri.... oho... yks käsi ja pläkkän rekkeri. Lekenraarinen mainoslauset passas oikee hyvin pikkuusta ennen tutun naisihimisen kännykkäkuvan napsahrosta. Oikiasti kuvan rumpioomet tuli ruattalaasen isoon korontavarajätin uurella veittimallilla.


Se nirha oli mun oikinpualohooses, tavallisesti aika vakahas tassusnani. Isävainajan opit ov vissihin hämärtyny terävän astalon käsittelys ku purion varsia piänistäesnäni sain helevetimmoosen ärsämän vasimehen nakkikoelmahan. Kuulin jonkun äänen naapurin airan takaa ja käännyyn ja samalla silipaasin sillä viiltimellä. Mainittemani naisihiminen ryyköötti sitte nopiaa mua ja sitä halakinaasta kasvannaasta ompelijalle.

Pikkuusen on ollu elämä sen koommin toistaitoosta. Kipiästä kärestä ei oo mihinkään ja sen tervehenki on lykänny monta kertaa johonku killeröhön ja kaikki hommat on ollu sitte tairesta iliman käsiä, niinku jaloon teheryn oloosta. Yritin kirioottaa konehella varpahittimilla, muttei oikee onnannu. Mullon niin lyhkääset tyngät, notta mun piti maata vattallani, mutten osaa kymmenen varpahan järiestelmää ja luavutin.

Kaikellaanen veren tirskuminen on ny muatia. Oon aijas kiinni. Välimeren etelävaltios joku kaharen kiriaamen hyväntekijäjäriestö meni häsyyhin, nottei siviiliistä tulisi kovin palio raatoja. Oho... tai pommit mossahtaa vääräs paikas, ku hyväntekijä sai siviiliä tähtäämehensä.

Sitte isojen tupien särkijä saatihin kymmenen vuaren jaakaamisen perästä satimehen. Urhoolliset maailimanvartijat otti sitte maailimanrosvon käsikynkkähän nukkumamakamarisnansa ja talutti alakertahan, ku pyärii niin palio rosvon kakaroota urhojen jaloos. Sitte alennoksella kuula kallohon ja raato merehen.

Ymmärrän kyllä maailmanpoliisien oikeuskäytännön. Ku rosvolta lähtöö nirri pois pirätettääs, säästyy turhanpäivääset oikeuskulut. Ja täs tapaukses oikeustouhut olis tuanu lisää terrooria ku toisenuskoosten ihannes olis ollu monta vuatta esillä oikeuren eretes. Jotta veri pihalle heti rosvon rookates, on oikeutta parahimmillansa.

Valittua oikeuren toteutumista kattoovat suarana kaikki oikeusvaltion silimää tekevät risitäntistä alakaan. Entisen pressan muijan kuva oli pyhäästy pois jonkun huhheliporukan leherestä, mutta kyllä sekin siälä vahtas toimintaleffaa.

2 kommenttia:

RH kirjoitti...

Voi hiisi!

Unknown kirjoitti...

Toi kuva oli yksiksee näkyvis täs jokupäivä ja aattelin et nyppä o äijjä vetässy kouraasa oikee kunnol. Harmillist tollai.
Rosvojen käsittelyst oon samaa mielt.