sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Vintturanaamallako lakia säätelemähän?

Tämän paikkaanen lehti irvaali hianosti. Lakia lähäretähän ny säätelemän miälikuvilla, muttei totuurella. Täs maas poliitikot on samallaasia kualiahaksi puhujia ku Suamen hallaperilläki.

Kun katton nuata eherokkahia tiänvarsiplakaatiisnansa, en voi erootta ihimistä siksi mikon ollu telekus tai joskus karulla nähtynä. Photoshop on sellaanen tiatokonesohojelma, jolla saarahan varmahan veisteltyä mullekki ihimisen näköönen päällenäkö.

En oo ny kumminkaa eherolla, eikoo senpualehen naamaani yritetty sorvatakkaa. Sitte ku moon eherokas vaikka tämän maan kunkuksi ja jos joku on kiinnostunu mun pläsistäni, meinaan olla oma itteni. Mun turpajouhia tai nenäkarvoja eri raasteta millää tiatokonesohojelmalla.

Minen oikee oo träillä siitä, nottolisinko pareen ajamahan kansan tai kansakunnan asioota, jos mullosin siloosemmat posket ku ny. Varmahan kansa rakastaas mua ja uskoos muhun paremmin, jos näyttääsin Britneyltä tai Bechamilta eli Barakilta.

Täälon nua hallitukset kaatuullu ja notkunu monta vuatta. Jokku älykääpiöt viälä keksii, notta entinen pääministeri Herman Van Rompuy on hyvä pääministeri koko helevetin Euroopas. Ei oo taas sen kommin ollu mitää tolokkua asiooren hoiros täälä. Tuan kaimani Hermannin takia taas ollahan johonaki valiis.

Mutta mikoon mä näistä asioosta flänkyttämähän. Hyvä ku saisin omat asiani pysymähän reiras. Joskus vaan tuntuu, notta itte pitääs teherä, jotta sais asiat järiestyksenhen, vaikka huonohonki.

Ei kommentteja: