lauantai 5. kesäkuuta 2010

Suvun jatkes

Vahingos huamasin paikallisesta kulttuurileherestä, notton pian Flanderin suvun rookaamispäivä kesäkuus Kalliojärvellä isoommas kyröös. Vähä kuurnikoottin, kun on äiteeni Flander

Mitä tälläänen tiätää tuahon mitää sanua. Istun ja makaan nykki Flanderis ja oon äiteeni pualelta Flander. On tehenehet Jyri Järvenkylä ja Kyrönmaan Juuret -porukka mahtavaa tyätä. Pitää kyllä ihaalla tuloksia, www.vilppula.com

Luulen, nottoomma melekee kaikki pohojaasen murtehen blogaajat sukulaasia keskenämmä. Ainaki nettiystäväni vilukissin suku liippaa justihin kohoren. Sanoovat, nottootta melekee kaikki saman näköösiä ja ainaki saman tapaasia. Nojoo.

Mitä kiältä ne ennenvanhaaset oikee puhuu? Eisunkaa niillollu siitä väliä. Nykyysin johonani kunnis puhutahan hurria ja toisis kunnolla. Joku Komossalaanen saattoo saara hyvän äkehen vetäjän ja imettäjän Hyyriästä. Kyllä silloon on joinki puheesnansa päriätty.

1 kommentti:

vilukissi kirjoitti...

Justihin niin!! Uskon kans, notta moomma kaikki täälä enempi tai vähempi sukulaasia...minoon meleko läheltä Hyyriää lähtöösin, Haarajojelta...ja sitten vasta tulin tänne isoompahan Kyrööhin. Mä kans luin sen jutun ja tulit mieleheni! Olit ny toki muutoonki. Käöyn nyt Vilppulassa.