tiistai 29. kesäkuuta 2010

Tärkiää

Mikää muu ei oo tärkiää, ku puriehrus vaan . Näin lauloo joku Lasse, oliskohan ollu Mårtensson.

En oo poliitikko, mutta pikkuusen oon ilahtunu, ku joku Masa vaihrettihin Marihin. En sanotuksi saa, kuinka palio uskottavammalta hallintonainen vaikuttaa ereltäjähänsä nähären.

Varmahan Masa oli hyvä siinä Hesan yläreunan leheres aikanansa. Ei ainakaa tarvinnu änköttää tankerokiältä.

Ihastuttava Mari on saanu palio kunniootusta hyvän vöörin kiälensä takia. Marin kotopaikalta on tunnin matka ruattalaasseurulle ja likka on täysin kiälitaitoonen. En ihimettele tiätystikkään tuata, mutta kunniootan. Hää ei taira olla pakkoruattin vastustajia.

Mistä tuallaanen sana, ku pakkoruatti oikee juurtaa? Onkohan ne Kariala takaasi ihimiset nuan pössöjä. Oikiasti en tiärä miston kysymys. Mullon viis päästötokaris hurrista, muttoon sen kiälen eherottoon kannattaja.

2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Navigare necesse est! Nuan tais sanua ja Cicerokin aikoinaan tai joku muu.Mä kans tykkään, notta Mari on pakkansa ansaannu. Mullakin on ruåtti 6 tai seiska ja harmittaa tää ikuunen kissinhännänveto asias. Onkohan olemas pakkosuamia?

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Moon liikuttavan samaa miältä vilukissin kans monesta asiasta. Ei tartte varmahan eritellä, ku asiat on jo tullu esille.