torstai 14. toukokuuta 2009

Ratkaaseva yä eresMansikkakilipaalun loppusuara on ny ihan kintahalla. Tämän näkööstä oli joku aika sitte ku palajin ansiiostani. Ku haluaasin ny puallustaa omihin suihin ensimmäästä mansikkaa, pitää vissihin lähtiä yäksi vesisatesehen jonku isoon astalon kans. Ku hoirokkini on näin pitkällä, mikää muu tulumunki ei voi enää tulla ku se limaasen sarvielukan nopia kita. Rastahat nukkuu yällä, eikä konhota makian peräs.

Tilannes on niin, notta periantaki aamulla tarkastan asian. Jonsei oo luantokappalet ruvennu rähäjystämähän mun herkuullani, ihiminen on voittanu. Kannatta viälä äänestää, kun ei oo peli viälä pelattu. Aamuhun on pitkä aika.

Lauantakina haen palkinnon, jokon takuuvarmasti hyvää. Kukaa ei voi ostaa sellaasta Suamesta. Tuskin Chicagostakaa. Ruåttista ny ei ainakaa. Oikeen arvannehien kesken teherähän virallinen arvonta lauantakina ehtoon pualehen.

Valitusoikeus on, jos joku huamaa ittiänsä kohorellun joinki vikahittisesti.

10 kommenttia:

refanut kirjoitti...

Jonkun toisen äijähenkilön suosittamana blogisi löysin, ja olen kirjootuksia jonkun viikon lueskellut. Ajattelin, etten kuitenkaan kisaan osallistu, mutta kun vielä noin houkuttelet, niin: kaikki suojatoimenpiteesi taannevat, jotta Äijänkäppyrä voittaa.
Kävin vuosia sitten Helsingissä Nanny Stillin tuotantoa esittelevässä näyttelyssä. Upeita töitä ja niin monenlaista.

Anonyymi kirjoitti...

Edelliseen postaukseen en kehdannut laittaa viestiä, notta mulla olis sulle mun plokis prenikka! Käy hakemas!

Miten ny voimma nukkua huomisaamuhun...aivan taatusti näjen kaikenlaasia lehtokotiloota ja lehtikoteloota pitkin ja poikin koko yäsyrämmen. Ny sopiis sellaanen lauset ku, miten hullua piretähän jännityksis?

Herttuanmäen elämää kirjoitti...

Teltta viereen pystyyn vaan ja pyssy kouraan jotta saat sen het aamulla!

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Täs kisas voittaa Äijänkäppyrä varmasti. Tarkootuksena on ollu tiätysti yrittää lukioota unohtamahan eres piänen hetken omas paskasnansa. Äijänkäppyrä on tosi iloonen, ku huamaa maailmas olovan viäläki piäntä leikkimiälisyyttä. Kiitos kaikkille leikkihin osallistunehillen.

Anonyymi kirjoitti...

Leikkihin??!?

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Vilikissi: tämon täyttä totta aluusta loppuhun. Mä yritin vain porukkaa lisää suurehen jakohon. Sanon viäläki, äänestys on auki. Että koskaan saa ostaa sellaasta Suamesta, mikon palakinto.

Sannoonko mä härisnäni leikki -sanan. Onko tämä kansaanvälinen kisa muka jotaki leikkiä. Eisunkaa vilukissi oo loppusuaralla vai syyllistyny kiällettyyhin pualukkakropsuuhuhin, niinku nauttimismiäles.

Lopputuloksen julukistamisen jäläkehen lähtöö Wadan kusetusryhymä kattomahan ,onko kaikki osallistumisehen oikeuttavien asiat kohorallansa.

Pitää kusta pullohon, mutton kuulemma trattia niillä virkaalioolla.

Marjaana kirjoitti...

Mitaan en oo ottanu, muutaku puolustuksek nyt sanon, etta mulla on ollu lunssa ja ihan pakko on ollu vetaa nenasuihketta. Eisunkaan se ole kiellettyjen aineiden listalla? Mulla o laakarintodistus asiasta, etta se ei ole ollu suorituskyvyn parantamiseks. Mutta palakinnon saa lahettaa chicagon kirkolle jos tullimuodollisuudet sen sallii. Tarvittaessa voin konsultoida naissa lokistisissa asioissa Nimimerkki kokemusta on!

vilukissi kirjoitti...

Jännitys tihenöö.Saa ny enää oikeen mitään tehtyäkään, tuskin ens yänä eres nukuttua. Mostin jo oman tratinki valamihiksi, orottaa tiskipöyrän reunalla. On mulla pullojaki ja jossei sopivan kokoosta löyry, niin tyhyjään illalla. Luulis sitte pissuttavanki. Varsinki ku näköö sen kusetusryhymän.

TIPILIININ SIRKUTUKSET kirjoitti...

Ny tääki tiällä on täpinöissää. Sitä mie mittimmää jot eikö teilpäikke rastahat lurittele öisi?
Meil kyl lurittelloo ja kommeesti laulelooki.
Jot pie sie varas ko vahit siä makijata marjaa jot ei tuu ilimahyökkäys.
Kyl se sillo voitto on siul. Ko suihis pistät nii natustele oikke kunnolla jot makkuu piisoo pisemmäks aikoo. Vai männeekö makija marja kullan suihi?

Jot ihminehä se voiton viep. Sil linjal mieki uon yhä eellee jot sie
et ny ennää malta vierest lähtee ollekaa pois.

Mie uon yskinnä kauhiast jot ei tuu sit sitä toopinkivahinkoo ko vissii nää astmaliäkkeet on siäl kiellettyjen listoil. Miul kyl on kans liäkärintojistus siitä.

Täällä ny si vaa uotellaa jot ei tiijä kuis nopiaa koiruuven veis ulos jot oisin si vahis jot kuka voittaa sen palkinnon?

:) Pirre

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Tekisit niin kun minä kerran, latoin pullon omenapuuhuun raakileen päälle, kasvoi se sitten ja oli metkan näköinen. Iso omppu pienessä pullossa... Olisi voinut pullon täyttää jollain hyvällä viinalla.