keskiviikko 11. elokuuta 2010

Tämä täs

Moon ny kans keksiny, millä saan huamiota. Ny vaan en keksi mitä tekisin sillä huamiolla. Mutta muita matkien, yritän seuraavalla lennolla hypätä sontikan kans alaha kymmenestä kilsasta. Moon niin taitamatoon, notten oo tullaastakaa viälä keksiny omasta päästäni. Pitääs tiätysti muuttua ekaksi Mervi Nykäseksi.

Kyllon joku kyröläänen kotoelämä ollu ankiaa, ku ei oo tullu tuallaanenkaa viälä miälehen tätä ennen. Tarkootan tuata sontikkahyppyä. Johonaki Skånes vois aukaasta sivuluukut lentsikasta ja varmahan tähtäys osuus Grennan linnan katolle tai siihen isoohin järvehen ny eres.

Son se isoo järvi kunniootettava laskeentumispaikka. Jättiläänen kraappas siitä kohoralta aikoonansa maat ja huitaasi irän pualohoosehen suuntahan. Iräs on ny kaks komiaa saarta meres. Gotland ja Öland.

Uutiset on kaikki totta, niinku kukin tiätää. Luin tänäki päivänä niitä.

1 kommentti:

vilukissi kirjoitti...

On ne totta. Uutiset. Ja muukkin lehtijutut. Muistan ku vuonna viis hymylehres sanottihin yhyrestä tunnetusta kyrölääsestä, notta son saudiarabias asumas...ja olin justihin jutellu samaasen miähen kans, soli saaren porvarilla autokuskina.