tiistai 10. elokuuta 2010

Kuusaalla

Pitääs pikkuusen välillä kuusaalla yhteeskunnalisia asioota. Tuntuu kumminki, nottei oo Suames enää tuallaanen tärkiää kellekkää ja oon vissihin ihan yksin ajatuksisnani ja tuumooksisnani.

Entisen poliisin saa ajaa kansanerustajana niin lujaa koslallansa ku koslalla pääsöö. Seliittää, nottei tuallaasella roskalla pääse eres sataa. Kahareksalla kympillä viraas olovien poliisien mittariihin tuli 138. Virhet on tullu... jollaki poliisilla.

Käsitän kyllä, notta johonaki ylirähämän ja vöörin välillä ei oikiasti oo mitää tiäliikentehen sääntöjä. Mitäs siälä mettillä mikää meinaa. Hirvi tuloo sivulta, jos on matkalla poikkitiähen. Mitä sitte?

Mun ei tartte toimitella vaalirahootuksista yhtää mitää. Noon menny ja huitaastu. Ku kansanerustaja tällää yhteeskunnallisen asian eherolle, vaikuttaa kyllä sonnalta. Jotta sitte on vauhtimittarit vintturallansa. Hyvä tiätää, ku tuun Suamehen huriastelemahan.

Pitääs vissihin hommata kansanerustajia varten omat tutkat ja alakometrit. Nurmoolaanen sentähären tunnusti ajellehensa pari otteesehen lärviis. Taitaa olla jo entinen eruusmiäs muutoonki.

2 kommenttia:

Vilukissi kirjoitti...

Eihän se saanu ajaa, kiinnihän se joutu! Mistähän ny tuli miälehen,. nottei mullaa oo pyäräs jarruja. Mistä jarruja ostetahan?

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Vilukissi; Eikö se Jouppilan pyäräehejäämö oo enää hengis? Mun neuvvot on halapoja, muttoon ny sanatoon täs asias. Mä saisin kyllä sun fillarihis jarrut, jos jourat orottaa pari viikkua.