lauantai 10. huhtikuuta 2010

Ministeri rusenteli mummaa

Maailmansotien veteraanien muistamisjuhulan lipunkantajana jo 15 vuotta toiminu vanahempi frouva muistaa ikänsä tämänvuatiset pippalot. Puallustusministeri Pieter De Crem rusenti ladyn kätöstä niin rajusti, notta lipunkantajalta pääsi kauhia tuskanhuuto ja varmahan lirahrukset housuuhinki.

Ministeri on jo saanu kovakouraasesta touhustansa lisänimen Crembo elokuvasankarin Rambon jäläkehen. Kipiää saanu frouvva oli polttanu kännyänsä johonaki köökkihommas, eikä ministeri tainnu tiätää asiasta mitää etukätehen.

Pusertelun uhurin isä on ollu aikanansa poliittinen vanki ja frouva oli sen tähären aktiivi veteraanibilettäjä. Soran jäläkehen 230 pelekialaasta on pääsny ainuastansa erilaasis rauhanturvaamisen töis. Kohtalokasta pusertelujuhulaa viätettihin Ruandas 10 laskuvariosotilahan kualeman 16 -vuatismuistopäivänä.

2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Mumma ei varmahan koskaan unohra tapaamista! Veteraanibilettäjä, heh. Täällä oli veteraanikeräys, en uskaltanu yhtään saivartelijana leikkiä sanoolla veteraanikeräys, etten olisi aiheuttanut mitään katastrooffia. Mihkähän ne kerätyt laitetahan....

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Jos ny on sellaasia veteranstoreja kekattu johonki arvovaltaaselle paikalle....