lauantai 3. huhtikuuta 2010

Sattuu sitä muillekki

Pääsiääsviikollaki tapahtuu kaikellaasta. Aprilliki meni jo, mutta jokku uutisoorut jutut tuntuu sellaasilta, ku joku olis toimitellu vähä niinku keitetystä lampahan päästä.

Täälei kiirastorstai tai pitkäperiantain oo sen kummempi ku muukkaa arkipäivät. Sen tähären antwerpeniläänen poliisiki joutuun käräjille varaastetun invaliidiparkkilapon käytöstä. Sakkua tuli 550 ekua jotta prätkähti. Tuamioistuumen miälestä poliisin olis pitäny tiätää, nottei tuallaasta korttia saanu käyttää.

Oli kumma nottei rosvo vohkinu sitä parkkikuponkia. Poliisiasemia on nimittäin tosi heleppo ryästellä. Vuaresta 2006 poliisiasemia on ryästetty keskimäärääsesti 280 vuares. Ei oo turvaa lainvahtijollakaa.

Oostendeläänen kauppias painuu neliäksi päiväksi karoksihin, ku pelekäs asiakkahien kostua. Kauppiahan oli unohtunu aktivoora asiakkahiensa lottokuponki, jollolis voittanu 73.000 ekua. Ei tullu turpahan, mutta haastoovat käräjille.

Naapurikaupungis Brugges meni yhyreltä lössiltä milioonan ekua tuattanu pisnes. Porukka oli kymmenen vuatta vohkinu öisin yhyren kauppaketjun vihanneslootia ja myyny ne päivällä kauppoohin takaasi. Aika epämukava tyä mummiälestä. Varsinki se yäosuus.

Maanantakina yks moottoritiä piti laittaa tukkohon. Sikarekka oli kaatunu poikkitiähän ja siat tiätysti äkkäs mitä pitää teherä. Pian sikoja vilisteli pitkin paanaa ja paanan pyärtänöötä. Oli vissihin ottanu pikkuusen kipiääki jollekki kaatumarytäkäs.

Hyvää pässiäistä kaikillen.

Ei kommentteja: