sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Mä en lähäre mihinkää

Rasisti- ja fasistipualue Vlaamse Belang ilimaasoo kansanomaasesti, nottei tykkää ku ittestänsä. Kaikki muut sais painua horman tuuttihin. Sitä paree mitä nopiempaa kukin älyääs antaa tilaa flaamilaasten viihtyvyyrelle.

Seinihin on ilimaantunu isoja plakaatia johona kysäästähän, notta minkä tähären. Kiinaksi, arabiaksi ja ranskaksi on pualuehen sivujen jäläkeken hetkuusen päästä vastaukset asioohin. Tällääsellä omahan napahan vahtaajilla ei oo ystäviä toisis pualuehis. Kukaa ei suurin surminsa tee yhteistyätä näiren älykköjen kans.

Ny ku maalla menöö huanosti, tällääsellä jästipäiren pualuehella on tilausta. Kaikkiin pahimpia vihollisia puluehelle tuntuu olovan ranskankiäliset pelekut. Meirän kunnas hallittoo nämä fasistit ja mikää muu kiäli ku flaami ei tuu kuulohin mihinää virastoos. Maas on kolome virallista kiältä, mutta hyi muuk ku tua hollannin murres.

Muakaan ei auta näiren puhuristajien miäles mikää vaikkon äitee Flander syntyjänsä. Kattellahan ny sitte vaan melekee joka tiänristookses komeeta rasistijulistehia.


2 kommenttia:

Hannelen paratiisi kirjoitti...

niihä ne trukulaiset ja tamperelaisetki aina tykänneet huonoo toisistaan.

Äijänkäppyrä kirjoitti...

Muttei kummankaa tartte nuan viarasvoittoosesti asiootansa selevittää seinis. Eikoo varmahan tarvinnu olla käräjillä rasismin tähärenkää.